Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

1 Günde File Çanta Nasıl Örülür?

Örgü çanta modellerinden yepyeni bir file çanta modelleri anlatımı hazırladık. Çantayı bir günde tamamlıyoruz. 1 günde file çanta nasıl örülür detaylı anlatımı videoda. Örgü çanta için daha önce ördüğümüz tığ işi örnekleri kullanıyoruz. Örümcek ağını kullandığımız şahane bir örnek. Çantanın yapılışında batik ipler kullanabiliriz. Tek renk iplerle örebiliriz. Şimdi yeni çantalarımızdan bahsedelim. Daha sonra şimdiki tarife geçebiliriz. Ayçiçeği sırt çantası yapılışı. Ayçiçeği motifle örülmüş örneklerden. Örgü sırt çantası modellerinden. Kağıt ipten papatya çanta yapılışı en beğenilen tığ işi çantalardan. Motifli örgü çanta yapımı dışında farklı malzemelerle de çantalar örebiliriz. Mesela plastik şeritten çanta yapılışı. Pipetten çanta yapılışı gibi. Son zamanların popüler çantası plastik şeritten çanta yapımı. Hazırsanız yeni model çantanın yapılışına geçelim.

1 Günde File Çanta Yapılışı

Tığ işi örgü modellerinden çanta dışında farklı örgülerde de kullanacağımız bir örnek yapılışı hazırladık. Yazlık örgü modellerinde kullanabiliriz. Oldukça güzel bir örnek. Tığ işi çanta modelleri olarak hazırladığımız örnekleri farklı örgülerde de kullanabiliriz. Evde kalan iplerle çantayı örebiliriz. Batik iplerle, pamuklu iplerle çantamızı örebiliriz.

1 Günde File Çanta Nasıl Örülür?

Yazlık günlük çanta olarak kullanabilirsiniz. Market çantası, alış veriş çantası olarak kullanabilirsiniz. Örgü plaj çantası modelleri olarak kullanabiliriz.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler