Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2016 Yeni Lif Modelleri

2016 yılı için yeni lif modelleri hazırladım hepsi kendi çeyizimden kalanlar ve fotoğraflarken yüksek kaliteli resimler olmasına özen gösterdim. Çeyizlerin olmazsa olmazı. Mutlaka her çeyizde örgü lif modelleri bulunur. Kişiye özel lif modelleri yapılır, çocuklar için ayrı lif modelleri yapılır. Evimize yatıya gelen misafirlerimiz için ayrı lif modelleri yapılır. Türk toplumu çok misafirperver olduğu için onu bile düşünmüştür. Çocuklarınız için yapabileceğiniz çok güzel bir modelimiz var. Kaplumbağa banyo lifi yapılışı. Çok sevimli. Banyodan korkan çocuklar içinde eğlenceli olacaktır.

Lif örmeye yeni başlayanlar , daha önce hiç lif örmemiş arkadaşlar için çok güzel bir video yayınlamıştık. Videolu lif nasıl örülür. Yıldız lif nasıl örülür ayrıntılı olarak anlatmıştık. Yine farklı model arayanlar için çok güzel videolu çiçekli örgü lif modeli yapılışından bahsetmiştik. Hiç daha önce düşündünüz mü videolu yıldız  lif modelinden şapka yapılışı örmeyi. Evet biz düşündük ve sizler için yayınladık.

Yeni lif modelleri arayanlar için çok güzel bir galeri hazırladık. Galerimizde kolay lif modelleri, uzun lif modelleri, desenli lif modelleri , elbise lif modelleri mevcut.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler