Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Bayan Örgü Tunik Modelleri Anlatımlı

Örgü modelleri ve yapılışlarında yepyeni bir modelle devam ediyoruz. Örgü süveter modelleri, örgü tunik modelleri, örgü plaj elbisesi olarak kullanacağımız örmesi kolay modellerden bir tarif. 3 renk kullanılarak örülen tuniği sizde sevdiğiniz renklerle örebilirsiniz. Yazın tatilde plaj elbisesi modelleri olarak veya yaz kış süveter, elbise olarak da çok güzel duracak modellerden. Tığ işi kare motif modellerini farklı modellerin yapılışında da kullanabiliriz. Örgü hırka modelleri, örgü yelekler, örgü amerikan servis, örgü çanta, örgü runner gibi. Şimdi yine tunik olarak elbise olarak kullanabileceğimiz modellerden bahsedelim.

Bu paragrafta daha önce ördüğümüz şık modellerin yapılışından bahsedeceğiz. Örgü tunik modelleri anlatımlı alize iplerle, pamuklu iplerle örülüp yaz kış kullanılacak zarif modellerden. Rengiyle modeliyle çok hoş çeşitli tığ işi örneklerle hazırlanmış tuniklerden. Yazlık askılı örgü elbise yapılışı az önce bahsettiğimiz modele göre biraz daha kolay. 2 renkli çizgili veya çok renkli olarak örebiliriz. Zikzak örgü elbise yapımını da tek renk çalışabiliriz. Çok renkli olarak çalışabiliriz. Anlatımlı örgü elbise, tunik gibi çeşitli modellerin yapılışına önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. Şimdi bayan örgü tunik modelleri anlatımlı tarife geçelim.

Kare Motifle Tunik Nasıl Örülür?

Pembe tonları ve yeşille örülmüş çok şık bir modelin anlatımını hazırladık. Tunik, elbise, süveter olarak kullanabiliriz. Yine motifi farklı modellerin yapılışında da kullanabiliriz. Kolay motiflerden. Hepimiz rahatlıkla örebiliriz. Kağıt ipten çanta modellerinde bile kullanılabilir. Hem renkli hem de tek renkli olarak.

Bayan Örgü Tunik Modelleri Anlatımlı 2

Bayan Örgü Tunik Modelleri Anlatımlı 4

Bayan Örgü Tunik Modelleri Anlatımlı 5

Bayan Örgü Tunik Modelleri Anlatımlı 1

Bayan Örgü Tunik Modelleri Anlatımlı 3

Bayan Örgü Tunik Modelleri Anlatımlı

Motifi yakından gördük. Trabzanlarla yapılan kolay motiflerden. Birde motifin nasıl örüldüğünü, birbirine eklenip tunik haline nasıl geldiğiniz öğreneceğimiz videoya geçelim. İyi seyirler.

Kaynak : https://www.instagram.com/reel/C0HGO3PukQd/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler