Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2016 Bebek Yelek Modelleri

Bebek örgü dünyasına hoşgeldiniz. Birbirinden güzel bebek örgü yelek ve bebek örgü süveter modelleri hazırladık sizler için. Bu galeride gördüğünüz modeller kız bebek yelek modelleri üzerine hazırlanmıştır. Şimdiden söylemek istiyorum bu modellerin yapılışları yok maalesef . Telif hakkına tabi olduğu için ve ücret karşılığı tarifleri satıldığı için yayınlayamıyoruz. Yelek modelleri bebek için hazırladık. Sizler tarafından çok sorulan ve istek alan modellerdi. Biliyorum aranızda örneğe bakarak model çıkartan birçok arkadaşımız var. Örgü yelek bebek modelleri arayanlar için güzel bir galeri. İçinde basitten zora bildiğiniz daha önce görmediğiniz tam 123 model var. Daha önce sizler için hazırladığımız örgü modelleri ve yapılışı ile istediğiniz beden ölçüsünde yelek modelleri yapabilirsiniz.

Renklerin birbiri ile uyumunu göreceksiniz. Yelek modellerinin kurdele, boncuk, püskül ile süslendiğinde daha güzel olduğunu göreceksiniz. Motifli bebek örgü yelek örneklerinin de nasıl güzel durduğunu göreceksiniz. Bebek aplike modelleri ile düz bir yelek üzerine aplike ederek çok daha şık hale getirebilirsiniz. Düz yeleklerin üzerine nakışlarla işleme yapabilirsiniz. En yeni bebek örgü modellerini bu galeride bulabilirsiniz.

Galerinin içinde tığ işi bebek yelek modelleri , şiş ile yapılan bebek örgü modellerine örnek görebilirsiniz. Modeller netten alıntıdır.  İyi seyirler.

Örgü Bebek Yelekleri

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler