Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı

Örgü modelleri ve yapılışlarında çok şık tığ işi süveter yapılışı hazırladık. Bayan örgü süveter modeli ve yapılışı her yaş için örülebilir. Yaz kış kullanılabilecek modellerden. Yazın örgü tişört modelleri, yazlık örgü modelleri bluzlar olarak kullanılabilir. Aynı örnekle örgü yelekler, örgü hırkalar, bebek örgüleri, örgü runnerler yapabiliriz. Pamuklu iplerle, merserize iplerle süveter çok şık olacak. Ayrıcı genç kız örgü modelleri olarak da yapabilirsiniz. İki farklı renk düzeniyle örülmüş süveterin yapılışına geçmeden önce daha önce ördüğümüz değişik süveterlerden bahsedelim.

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 8

Bu paragrafta çok şık süveterlerden bahsedeceğiz. Büyük küçük herkes için örülebilecek modellerden. Mesela motifli kolay örgü süveter yapılışı. Çok sevdiğimiz hanım dilendi bey beğendi motifi ile örülüyor. Yarım ipleri değerlendirmek içinde çok güzel bir motif. Popcorn motifli örgü süveter yapılışı ise dantel modellerini andıran zarif bir motifle yapılıyor. Yine tığ işi ile örülüyor. Örgü süveter anlatımı ise çok kolay ve yanları bağcıklı modellerden. Gelelim şimdi yeni modele. Bayan örgü süveter modeli ve yapılışını öğrenelim.

Tığla Renkli Süveter Nasıl Örülür?

Tığ işi olarak trabzanlarla örülmüş çok güzel bir model. Model dikine örülmüş. Enine örülerek de süveterler yapılabilir. Veya farklı örgüler tasarlanabilir. 4 mm tığla örülen süveter bakalım nasıl görünüyormuş.

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 2

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 3

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 1

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 5

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 4

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 6

Bayan Örgü Süveter Modeli ve Yapılışı 7

Çok güzel değil mi. O halde hemen anlatıma geçelim. Yabancı şekilde anlatılmış videoyu izliyoruz.

Kaynak : https://www.expressionfiberarts.com/products/banda.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler