Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Yuvarlak Fırfırlı Lif Modelleri Yapılışı

Lif modellerinden çok güzel bir modelin yapılışıyla devam ediyoruz. Sırada yuvarlak fırfırlı lif modelleri yapılışı var. Adım adım nasıl yapıldığını öğrenecek daha sonra istediğimiz renk düzeniyle en güzel lif modellerini örmeye devam edeceğiz. Yuvarlak lif modelleri, kese lif modelleri, uzun lif modelleri, kare lif modelleri, altıgen lif modelleri gibi birçok çeşitte lif modelleri örüp çeyizler için veya günlük kullanım için öreceğiz. Mesela fırfırlı lif modelleri yapılışı çok beğeneceğiniz kolayca öreceğiniz modellerden. Nazar boncuklu kese lif modelleri yapılışı da çeyizlik lif modelleri olarak hemen örmek isteyeceksiniz. Birçok renk düzeniyle uyarlanarak takım lif modellerinin parçası olarak örülebilir. Yuvarlak fırfırlı uzun lif yapılışı takımın diğer parçası olabilir. Daha fazla model anlatımı için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi yuvarlak fırfırlı lif modelleri yapılışını öğrenelim.

Yuvarlak Fırfırlı Lif Nasıl Örülür?

Mavi ve sarı renkler kullanılarak örülmüş en güzel liflerden birinin daha yapılışını öğreneceğiz. Yuvarlak motiflerin birleşmesiyle oluşmuş güzel liflerden. Motiflerin orta kısımlarında ise örgü çiçek modelleri kullanılmış. Puf çiçekler, kelebekler, nazar boncuğu motifleri gibi farklı motifleri de süslemek için kullanabiliriz.

Yuvarlak Fırfırlı Lif Modelleri Yapılışı

Lifi tamamladığımızda yukarıdaki gibi görünecek. İki renkli lif modelleri veya çok renkli lif modelleri olarak örülebilir. Son olarak anlatıma geçelim ve yuvarlak fırfırlı lif modelleri yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler