Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2017 Yeni Lif Modelleri

Sizlere en güzel en yeni lif örneklerini hazırladık. Lif modelleri hayatımızda çok önemli bir yere sahip. Lif modeli olmayan ev yoktur sanırım. Her çeyizde çeşit çeşit , model model lifler bulunur. Sizlere bu lif modellerin en güzel örneklerini hazırladık. Çok güzel modeller. Hepsine bayılacaksınız. Eğer satın almak isterseniz veya nereden bulduğumuzu soracak olursanız instagramda “imranorgucenneti” hesabına uğrayabilirsiniz. Renklerin uyumu, seçimi harika. Kolay lif modelleri arayanlar sizler için derlediğimiz bir araya getirdiğimiz modelleri inceleyebilirler. Bizde sizlere daha önceki yazılarımızda lif modelleri ve yapılışını vermiştik. Lahana lif modeli yapılışı, 4 farklı lif örneği yapılışını bir arada vermiştik. Ve tabi ki daha fazlası.

Yıldız lif modeli yapımından birçok farklı örgü modeli de yapılıyor. Şapka modelleri, battaniye modelleri, örgü boyunluk modelleri yapılıyor. Sizlerde ürün yelpazenizi biraz genişleterek kendi tasarım ürünlerinizi yapabilirsiniz.

Çeyizlik Lif Modelleri

Lif modellerinden satış yapan birçok arkadaşımız var aramızda. Yeni modeller arıyorsa bu modelleri mutlaka incelemeli. Çok güzel ve renklerin uyumu harika. Kalp şeklinde lifler. El şeklinde lifler. Yuvarlak, kare, dikdörtgen , çiçekli. Her modelden var. Ne arıyorsanız burada. Yapan arkadaşlarımızın ellerine sağlık.

Sizlerde yaptığınız lif modellerini bizimle paylaşabilirsiniz. Sitemizde dilerseniz yapılışını paylaşabilirsiniz. Sitemize ürünlerinizi ekleyerek satış yapabilirsiniz. Şimdi en güzel lif modellerini görelim.

Kaynak: https://www.instagram.com/imranorgucenneti/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler