Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Şal Örnekleri Anlatımlı

Tığ işi örgü modellerinden harika çiçekli bir model. Motifli şal modellerinden şemalı anlatımlı bir tarif. Şemaları okurken aklınıza takılan bir konu olursa sorabilirsiniz. Örgü şal modellerinden her renk ile çok güzel duracak bir model. Motifleri dilerseniz farklı örgü modelleri ve yapılışlarında da kullanabilirsiniz. Şiş örgü veya tığ işi örgü modellerinden oluşan yeni şal modellerini anlatımlı olarak sizlerle paylaşıyoruz. En güzel örnekleri bulmaya çalışıyoruz. Tüm modelleri ben örmüyorum ama kendim örer gibi sizlere anlatıyorum. Örgü biliyorum. Ve çok seviyorum. Güllü etol şal yapılışı ise son zamanlarda paylaştığımız en güzel modeller arasında yer alıyor. Örmesi de çok kolay. Güllü şal yapılışı da yine şiş ve tığın birleşiminden oluşan bir model. Şal örnekleri anlatımlı modelin tarifine geçelim.

Dantel Üçgen Şal Nasıl Örülür?

Şal örnekleri anlatımlı modelimiz dantel örneklerinden oluşuyor. Sizde beğendiğiniz dantel motifleri ile şallar örebilirsiniz. Şal örnekleri anlatımlı modelin şemalarına geçelim.

Şal Örnekleri Anlatımlı 9

Şal Örnekleri Anlatımlı 5

Şal Örnekleri Anlatımlı 3

Şal Örnekleri Anlatımlı 2

Şal Örnekleri Anlatımlı 10

Şal Örnekleri Anlatımlı

Şemalar bu şekilde. Şal bittiğinde gerdirme işlemi yapıyoruz. Gerdirme işlemini önce resimli sonrada videolu olarak yapılışını izleyelim.

Şal Örnekleri Anlatımlı 8

Şal Örnekleri Anlatımlı 1

Şiş örgü şal modelinde uygulanmış bir teknik ama tüm örgü modellerinizde kullanabilirsiniz.

Ve sıra geldi şal bittiğinde nasıl göründüğünü incelemeye. Şal harika görünüyor. Ve çok şık. Pullu, simli iplerle örerek abiye şal modelleri olarak da kullanabilirsiniz. Hadi şimdi şalımızı inceleyelim. Ve şal örnekleri anlatımlı modeli örmeye başlayalım.

Şal Örnekleri Anlatımlı 4

Şal Örnekleri Anlatımlı 6

Şal Örnekleri Anlatımlı 7

Kaynak : https://www.bianzhihui.com/t/4037

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler