Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

1001 Çeşit İğne Oyası Modelleri

Harika bir iğne oyası örnekleri tarifi daha. Çok zarif duruyor. Yazmalarımız 1001 çeşit iğne oyası modelleri ile yine çiçek açacak. Her zaman olduğu gibi iğne oyası modellerinin yapılışını sizlere videolu olarak hazırladık. Çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bir oya. Sizlere yazmalarınızda yeni oyaları yapasınız diye satış yapanlar için daha çok sipariş alabilsinler diye son günlerin popüler iğne oyası modelleri tariflerini hazırlıyoruz. Sipariş veremeyip evde yapmak isteyenler de tüm modellerimizin videolarına ulaşabilirler. Karadeniz oyaları da çok güzel modeller. O modelleri de yazmalarınızda, havlularınızda kullanabilirsiniz. Bu modeli biraz daha ağırlaştırabilirsiniz. Nasıl derseniz iğne oyası dağ çeşitleri arasına çiçeği koyarak havlulara yapabilirsiniz. Hadi şimdi 1001 çeşit iğne oyası modelleri yapılışına geçelim.

Çiçekli İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Çiçekli çok hoş çok güzel bir örnek. İğne oyası yaprakları yapıyor daha sonra üzerine muhteşem bir çiçek yapıyoruz. Yazmalarınızda çok güzel duracak bir oya. Yine az önce bahsettiğimiz gibi arasına farklı örnekleri ekleyerek havlularda da kullanabilirsiniz.

1001 Çeşit İğne Oyası Modelleri

Çok güzel görünüyor değil mi. Hem bu modelde hem yaprakların nasıl yapıldığını, hemde güzel bir çiçeğin nasıl yapıldığını öğreneceğiz. Dilerseniz farklı yaprak modelleri veya farklı iğne oyası çeşitleri ile de çiçeği kullanabilirsiniz. Oya çok güzel görünüyor. Şimdi hep birlikte yapılışı detaylarını inceleyelim. 1001 çeşit iğne oyası modelleri için buyurun videoya. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler