Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tığ Oyası Sonsuzluk Yapımı

İğne oyası tadında tığ oyası yapıyoruz. İğne oyası modellerinden daha önce sonsuzluk iğne oyası modeli yapılışı yapmıştık. Bugün benzer tarzda tığ oyası yapıyoruz. Tığ oyası sonsuzluk yapımının tüm detaylarına videodan ulaşabilirsiniz. Baştan sona ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Takıldığınız herhangi bir nokta olursa sorabilirsiniz. Yazma modelleriniz için veya farklı bir kumaş üzerinde kenar oyası modelleri olarak kullanabilirsiniz. Tığ oyaları arasında fıstıklı tığ oyası yapılışı örnekleri de çok seviliyor. Fıstık oyasının çeşitleri mevcut. 3 yapraktan başlıyor 5 yaprağa kadar çıkıyor. Ve yine iki katlı, üç katlı olarak yapılan örnekleri de var. Yazmalarınız için yeni çiçekli tığ oyası örneğini de kullanabilirsiniz. Daha fazla anlatımlı örnek bir tık uzağınızda. Gelelim şimdi tığ oyası sonsuzluk yapımına.

Tığ Oyası Sonsuzluk Nasıl Yapılır?

İğne oyasından sonra sıra geldi tığ oyası sonsuzluk yapımına. Evet çeyizlerde iğne oyası çok yapılıyor. Ama tığ oyasının yeri de başka. Çok güzel oyalar, çok güzel modeller var. En güzel örneklerini birazdan olduğu gibi paylaşmaya devam ediyoruz. İğne oyası bilmiyorum. Tığ oyası yapmak istiyorum diyorsanız sizlere iğne oyası modeli olarak çıkmış örneğin tığ oyasına uyarlanmış halini göreceğiz. Tüm detaylar videoda.

Tığ Oyası Sonsuzluk Yapımı

Tığ oyası sonsuzluk yapımına hep birlikte izleyelim. Ve nasıl yapıldığını öğrenip yazmalarımız için yapalım. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler