Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Penye İpten Örgü Paspas Yapımı

Çok şık penye ipten paspas modeli var sırada. Sevdiğiniz renklerde yapabilirsiniz. Aynı rengin tonlarını kullanabilirsiniz. Her turda farlık renkler kullanabilirsiniz. İsterseniz sadece ortasını yapıp bırakabilirsiniz. Çiçek desenli paspasınız olur. Daha büyük olmasını istiyorsanız kenar kısmını da yapabilirsiniz. Veya tur sayılarını artırabilirsiniz.

Penye ipten örgü modellerine sıkça yer vermeye çalışıyoruz. Çünkü çok model istiyorsunuz bizden. Ve günümüzde çok popüler. Bende bir penye ipten puf örüyorum. Uzun zamandır elimde. Çok az kaldı bitmesine. Vakit bulup pek öremiyorum. Elime örmek için aldığımda da çok az örebiliyorum. Penye ipten birçok model yapabilirsiniz. Penye ipten sepet modelleri yapabilirsiniz. Paspas modelleri yapabilirsiniz. Penye ipten çanta modelleri yapabilirsiniz. Ribbon ip kullanarak kendinize bluz yapabilirsiniz. Puf modelerini söylememe gerek yok sanırım.

Penye İpten Örgü Paspas Nasıl Yapılır?

Modelin yapılışını sizlere şablon olarak vereceğiz. Şablondan takip ederek yapabilirsiniz. İlk tur olarak 8 zincir çekip halka oluşturuyorsunuz. 3 zincir çekerek başlıyoruz. Yanından devam ederek 26 trabzan yapıyoruz. 3. turda ise 4 zincir çekip 3. trabzan üzerine batarak yuva oluşturuyoruz. Bu turu yuvalar oluşturarak örmeye devam ediyoruz.

Kalan kısmı şemadan takip ederek yapabilirsiniz. Takıldığınız bir nokta olursa sormaktan çekinmeyin. Şimdiden örecek arkadaşların ellerine sağlık.

Evet önce şemayı görelim.

Penye İpten Örgü Paspas Yapımı 3

Ve şimdide ördüğümüzde nasıl duracağına bakalım.

Penye İpten Örgü Paspas Yapımı 2

Penye İpten Örgü Paspas Yapımı 1

Penye İpten Örgü Paspas Yapımı

Kaynak : http://www.liveinternet.ru/users/4979344/post326998675/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler