Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kare Motif Yapımı Anlatımlı

Ağır bir motif yapılışı hazırladık. Zor örgü modellerini, gösterişli modelleri örmeyi sevenler için yepyeni bir motif. Yabancı örgü modellerinden. Videoda benim gibi dil bilmiyorsanız ellerini takip ederek örebilirsiniz. Kare motif yapımı anlatımlı modeli runnerlerde, hırkalarda, amerikan servislerde kullanabiliriz. Biraz dikkat isteyen, takip isteyen modellerden. Tığ işi kare motif modellerinden bahsedelim. Sonra baştan sona yapılışıyla kare motif yapılışını öğrenelim.

Bu paragrafta çok güzel kare motiflerden bahsedeceğiz. Bebek battaniyesinden tutun örgü hırkalar, örgü yelekler örebiliriz. Tığ işi motif anlatımlı model yine ağır modellerden. Tek renk veya 2 -3 renkli olarak örebiliriz. Tığ işi battaniye motifli battaniye modelleri anlatımlı ise büyük kare motiflerle yapılmış modellerden. Örgü yatak örtüsü modellerinde örmek için büyük motifleri kullanabiliriz. Tığ ile kare motif yapımı fıstıklı örülen çok güzel bir model. Örgü modelleri ve yapılışlarından daha çok modelin anlatımını hazırladık. Bir tıkla hepsine ulaşabilirsiniz.

Tığla Ağır Kare Motif Yapımı

Tığ işi örgü modellerinden çok hoş bir motif daha. Ağır ve gösterişli bir model. Yeni motifle çok güzel yeni tasarım modeller oluşturabiliriz. Örgülerde kol ucunda kullanabilir üst kısmını düz örgülerle devam edebiliriz. Dantel yakalar örebiliriz.

Kare Motif Yapımı Anlatımlı

Kare Motif Yapımı Anlatımlı 1

Çok güzel görünüyor değil mi. Baştan sona yapılışını öğreneceğiz. O halde videoya geçelim. Kare motif yapımı anlatımlı videoyu izleyelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler