Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Şişle Tek Renk Bebek Yeleği Yapılışı

Erkek bebek yelek modelleri olarak kullanacağımız çok güzel anlatımlı yelek yapılışı hazırladık. Türkçe videolu anlatımlı olduğu için bebek yelek modellerini kolayca örebileceğiz. Şişle tek renk bebek yeleği yapılışı her renkle çok güzel duracak modellerden. 3 boyutlu örgü modellerinden. Kabartmalı örgü modellerinden. Bence bu güzel modelle çok şık  bebek hırkaları da olur. Örneği bebek battaniyesinde veya yetişkin örgü modellerinde de kullanabiliriz. Biraz bebek yeleklerinden bahsedelim. Daha sonra yeni modelin yapılışını izleriz.

Bu bölümü daha önce ördüğümüz bebek örgüleri yapılışına hazırladık. İki şiş örgü modellerinden şahane yelekler, süveterler var. Tabi burada hepsine değinmek çok zor. 300 dan fazla modelimiz var. Mesela onlardan biri dikişsiz bebek yelek modelleri yapılışı. Tamamlanınca çok şık duruyor. Erkek bebeklere çok yakışacak. Bebek süveteri yapılışı ise kapkek şeklinde. Şeker gibi bebeklerimizi yemelere doyamayacağız. Allah hepsini nazarlardan saklasın. Ponponlu bebek yeleği yapılışı ise hem kız bebek yelek modelleri olarak hem de erkek bebeklere yelek olarak örülecek modellerden.

Örgü Bebek Yeleği Anlatımlı

Şiş örgü örneklerinden muhteşem bir yelek öreceğiz. Bu güzel örneği farklı modellerin yapılışında da gördük. Alize iplerle çeyizlik yelekler örülebilir. Örülmüş hallerini de görmüş olabilirsiniz. Çok güzel bir örnek. Anne yelek modelleri örülebilir. Büyükler için hırkalar örülebilir.

Şişle Tek Renk Bebek Yeleği Yapılışı 3

Şişle Tek Renk Bebek Yeleği Yapılışı 2

Şişle Tek Renk Bebek Yeleği Yapılışı

Evet bu güzel yeleğin yapılışını öğreneceğiz. Buyurun videoya. Şişle tek renk bebek yeleği yapılışı yayında. İyi seyirler.

Kaynak : https://www.instagram.com/reel/CtGzFj1o2cg/

https://www.instagram.com/p/Cr749_lIm0m/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler