Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kır Çiçeği İğne Oyası Yapılışı

Kırlarda açan papatyaları andıran çok hoş bir oya yapılışı hazırladık. Kır çiçeği iğne oyası yapılışı. Her renkle yapılarak birçok çiçeğe çevrilecek bir örnek. Mesela iğne oyası gelincik modelleri, mavi çiçeklerle iğne oyası kır çiçekleri, sarılarla sarı papatyalar ve daha fazlasını yapabilirsiniz. Tülbent iğne oyası örneklerine kır çiçekleri çok yakışacak. Ağır iğne oyası modellerinden. Yapması keyifli. Ağır ama sizi zorlamayacak bir iğne oyası örnekleri modeli. Çeyizlik iğne oyası olarak yapabilirsiniz. Belki ilk defa iğne oyası yapacak arkadaşlarımız zorlanabilirler. Anlatımlı iğne oyası modellerini genelde videolu olarak hazırlıyoruz. Hepimiz kolayca yapalım zorlanmayalım diye. Takıldığımız yerde durdurup başa sarıp tekrar tekrar izleyerek en güzel iğne oyalarını rahatlıkla yapabiliriz. İğne oyası yapılışı videoları bu yüzden işimizi çok kolaylaştıracak. Kır çiçeği iğne oyası yapılışını merak ediyor musunuz. O halde hemen videoya geçelim.

Kır Çiçeği İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Şimdi kırlar papatya dolmuştur. Ağaçlar çiçek açmıştır. Şehir hayatında baharın geldiğini pek anlayamıyoruz. Her taraf bina olduğu için ağaçların çiçek açtığını kırların çiçek açtığını göremiyoruz. Bizlere çocukluğumuzda, köyümüzde, memleketimizde gördüğümüz kırları anımsatacak bir iğne oyası hazırladık. Hadi şimdi o kırlara gidelim.

Kır Çiçeği İğne Oyası Yapılışı 3

Kır Çiçeği İğne Oyası Yapılışı 1

Kır Çiçeği İğne Oyası Yapılışı

Kır Çiçeği İğne Oyası Yapılışı 2

Kır Çiçeği İğne Oyası Yapılışı 4

Muhteşem. Sizde yazmalarınıza, havlularınıza çiçekler açtırabilirsiniz. Çiçekleri yazma içinde havlu içinde bulunan renklerden seçebilirsiniz. Şimdi kır çiçeği iğne oyası yapılışını öğrenme zamanı. İyi seyirler.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler