Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kar Tanesi İğne Oyası Yapılışı

İğne oyası modellerinden çok güzel bir örneğin anlatımını hazırladık. Çok zarif kar tanesi iğne oyası yapılışı. İğne oyası yazma kenarlarında çok şık duracak motifli örneklerden. Kar tanesi motifini farklı iğne oyalarıyla da birleştirebilir yepyeni tasarımlar oluşturabilirsiniz. Mesela sadece kar tanesinden kolye ucu, küpe modelleri yapabilirsiniz. İğne oyası kar tanesi modeli birçok şekilde kullanılabilecek harika tasarımlardan. Sizce farklı hangi tasarımlarda kullanılabilir. Fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Yorum yapmanız yeterli. Farklı bir iğne oyaları örneğinden kar tanesi arıyorsanız daha önce paylaştığımız videolu anlatımla iğne oyası kar tanesi nasıl yapılır inceleyebilirsiniz. İğne oyaları anlatımlı oldukça çok model var. Şimdi yeni model kar tanesi iğne oyası yapılışını izleyelim.

İğne Oyası Kar Tanesi Nasıl Yapılır?

İğne oyası örneklerinden çok şık duran bir model daha. Kar tanesi motifimizi yazmalarda veya farklı oyalarda kullanabiliriz. Takı tasarım modellerinde kullanabiliriz.

Kar Tanesi İğne Oyası Yapılışı

Tek renk iplerle, ebruli iplerle kar tanelerini yapabiliriz. İğne oyasında yazma alt oyası olarak yaptığımız birçok model var. Dağlarla yapabiliriz. Yada yapraklarla yapabiliriz. Kar tanelerini daha büyük çalışabiliriz. O zaman namaz örtüsü iğne oyalarında, iğne oyası havlu kenarlarında da kullanabiliriz.

Kar Tanesi İğne Oyası Yapılışı 1

Üst kısımda nasıl bir ekleme şekli yapabileceğimizi görüyoruz. Son olarak ise kar tanesi iğne oyası yapılışı videosunu izleyelim. Bol hobili huzurlu günler dileriz.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler