Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Şişle Lif Modelleri Anlatımlı

Yöresel lif modelleriyle devam ediyoruz. Sırada şiş örgü lif modellerinden Elazığ yöresine ait bir lifle devam ediyoruz. Şişle lif modelleri anlatımlı videolu. Renk renk öreceğimiz liflerden. Lifi sizde gördüklerinde herkes tarif isteyecek. Çeyizlik lif modellerinden çeyiz kıskandıran liflerden. Şişle ördüğümüz çok güzel örneklerimiz var. Yine videolu anlatımlı yine yöresel. Mesela Elazığ lif modelleri yapılışı çok beğeneceğiniz zarif örneklerden. Bebek battaniyesinde de kullanabilirsiniz. Diyarbakır işi lif modeli yapılışı çok beğeneceğiniz uzun liflerden. Yine bir Elazığ yöresine ait liften bahsedelim. Lif yapımı detaylarına Elazığ işi lif modelleri yapılışından ulaşabilirsiniz. Battaniye olarak da kullanacağınız ajurlu örgü modellerinden bir lif. Köşeden başlayarak ilerleyen örneklerden.

Şişle Lif Yapımı

Baklava dilimli, delikli örgü modellerinden bir lif yapımı örneği hazırladık. Beyaz renklerle örüp üzerini incilerle süsleyebiliriz. Yada kurdele çiçeklerle. Köşeden başlayarak ilerleyen bir tarif. Bebek battaniyesi yapımı içinde uygun. Bebe yünleriyle battaniyede çok güzel durur. Farklı kalınlıkta iplerle örgü paspas modellerinde de kullanabilirsiniz. Muhteşem durur banyo dekorasyonunda. Her motifte farklı bir renk kullanarak sizce kırkyama görüntüsü verebilir miyiz. Sanki güzel durur gibi.

Şişle Lif Modelleri Anlatımlı

Şişle lif modelleri anlatımlı örnek bittiğinde yukarıdaki gibi görünecek. Çok zarif değil mi. Hadi nasıl örülüyor izleyelim.

 

https://youtu.be/zGI1YQtKjjE

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler