Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı

Genç kızlarımız için çok şık bir panço örüyoruz. Panço örgü modelleri anlatımlı modeli şemalı olarak hazırladık. Kolaylıkla şemadan takip ederek örebilirsiniz. 2 farklı şekilde de kullanabilirsiniz. Panço modellerinden bahsettik daha önce. Dantellerden, motiflerden, şiş örgülerinden, tığ işi örgülerinden örülmüş pançolardan bahsettik. Örgü panço yapılışı için çeşitli iplerle de kullandık. Panço kazak yapılışı tığ ve şiş örgünün birlikte kullanıldığı çok güzel bir model. Ekose panço nasıl örülür yine değindiğimiz modeller arasında. El örgü hırka modelleri, bebek battaniyesinde de kullanabilirsiniz. Birazdan paylaşacağımız modeli zincir sayılarını ayarlayarak çocuk panço örgü modelleri olarak da örebilirsiniz. Gökkuşağı renklerinde çok güzel bir parça. Panço örgü modelleri anlatımlı örneğin detaylarına geçiyoruz.

Örgü Panço Modelleri Yapılışı

Yakadan başlayarak ve artırmaları yaparak istediğimiz boyutlara gelene kadar örüyoruz. Panço 7 turun tekrarından oluşuyor. Pançoya S – M beden için 150 zincir çekerek başlıyoruz. L- XL beden için 176, XXL – XXXL beden için ise 195 zincir çekiyoruz. Yeterli uzunlukta zincir çekiyoruz ve halka oluşturuyoruz. Daha sonra aşağıdaki şemayı uygulayarak pançoyu örüyoruz. 4 köşe yaparak pançoyu örüyoruz. 31 – 32 tur örerek S- M beden için örüp turu tamamlıyoruz.

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı

Şemada daire zincir, uzun çizgi trabzan, x ler ise sık iğne anlamına geliyor. Beğendiğiniz iplerle örebilir şemayı 4 köşe yaparak örüyoruz.

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 9

Panço örgü modelleri anlatımlı modeli tamamladığımızda kullanmaya hazır demektir. Çok güzel görünüyor. Kendimiz için genç kızlar için örebiliriz. Zincir sayılarını küçülterek küçük kızlarımız içinde örebiliriz.

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 1

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 2

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 3

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 4

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 5

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 6

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 7

Panço Örgü Modelleri Anlatımlı 8

Kaynak : https://www.yarnspirations.com/row-en/red-heart-fire-and-ice-poncho/RHC0107-015649M.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler