Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Lale Lif Modelleri

Lif örneklerinde lale modellerini çok kullanıyoruz. Çiçekli modelleri çok örüyoruz. Ve çok yakışıyor. Çok beğeneceğiniz lale lif modelleri yapılışı daha hazırladık. Laleli modeller arasında laleli uzun lif yapılışı, üçgen motifli lale lif yapılışı gibi birçok model tarifi var. O modellerimiz arasına kare şeklinde lale lif modelleri tarifi ekledik. Laleleri sadece liflerde değil iğne oyalarında da kullanıyoruz. Laleli iğne oyası modelleri çok seveceğiniz bir örnek. Yazmalarınıza lale açtıracak. Hadi yeni model lale lif modelleri nasıl örülüyor izleyelim.

Laleli Lif Nasıl Örülür?

Lale lif modelleri yapılışı için birazdan videolu anlatımı izleyeceğiz. Lale kısımlarını örerken ister tek renk örebilir isterseniz evde kalan iplerle laleleri rengarenk örebilirsiniz. Çok zarif çok şık duruyor. Baklava dilimi motiflerle örülmüş sonra tamamlanarak yıldız lif, yuvarlak life çevrilmiş göz kamaştırıcı çeyiz kıskandıracak liflerden.

Lale Lif Modelleri 2

Bittiğinde lifimiz yukarıdaki gibi görünecek. Çeyizlerinizde yeni lifleri örmeyi istiyorsanız videolu tariflerle kolayca örmek istiyorsanız hemen lale lif modelleri yapılışını izleyebilirsiniz. Bu güzel lif takım olarak örülmeye değer. Baştan sona anlatımıyla videoyu izliyor iplerimizi hazırlıyor ve lifimizi örmeye başlıyoruz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler