Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Gül Zinciri Yapılışı

Harika bir tarif daha. Örgü gül zinciri yapılışı. Örgü gül modelleri ile yapacağımız süper bir model. Örgü aplike modellerinde çeşit çeşit güllerden bahsetmiştik. Şiş örgü modelleri ve tığ işi örgü modellerinin birleşiminden oluşan boyunluk modelleri, örgü fular modelleri olarak kullanabileceğiniz oldukça kolay ve çok şık bir örnek. Örgü gül yapılışını şemalı kordon örgü yapılışını ise videolu olarak hazırladık. Örgüye yeni başlayanlar da, örgü bilenler de keyifle örebilirler ve 1 günde tamamlayabilirler. Kordon örgü çok kolay bir örgü. İki ucu olan şişlerle çok kolay bir şekilde örebilirsiniz. Elinizde iki uçlu şişler yoksa misinalı şişler de kullanabilirsiniz. Kordon örgü modeli ile tasarımlar galerisi hazırlamıştık. Yeni modeller için galeriye bir göz atmanızı öneririm. Harika modeller var. Örgü kapı süsü modelleri var mesela. Kişiye özel olarak hazırlanmış. Videolu kordon örgü modelinden neler yapılır yine harika bir galeri var bahsetmek istediğim. Boyunluklar, saç bantları, çantalar, cüzdanlar, paspaslar gibi birçok model var. Şimdi de aynı kordonla örgü gül zinciri yapılışı örme zamanı. Hadi başlayalım.

Gül Zinciri Nasıl Örülür?

Artık ipleri değerlendirmek için harika bir proje. El yapımı hediyelik fikirler içinde harika bir proje. El örgü modellerini örüp arkadaşlarınızın, akrabalarınızın, sevdiklerinizin özel günlerinde hediye olarak verebilirsiniz. 4,5 mm tığ ve 2,5 mm şiş kullanılarak örgü gül zinciri yapılışı örülmüş. Zincirin uzunluğu 70 cm.

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 1

Örgü gül zinciri yapılışı için 2 renk ipe ihtiyacımız olacak. 4.5 mm tığ ve ayrıca 2,5 – 3 mm şişe ihtiyacımız olacak. Şimdi aşağıdaki gibi 17 cm ocak şekilde kordonlarımızı örüyoruz. Her sırada 2 halka var.

Kordon örgülerimizi ördükten sonra aşağıdaki gibi birleştiriyoruz.

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 8

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 9

Şimdi gül şemamızı inceleyelim ve gülü örelim. Son halkanın ucuna gülleri dikelim.

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 7

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 10

Ve örgü gül zincirimiz hazır. Muhteşem oldu. Hem örmesi de çok kolay. Kendimize, kızlarımıza, sevdiklerimize örebiliriz. Satış yapabiliriz. Şimdi örgü gül zinciri yapılışının son halini görelim.

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 1

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 5

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 6

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 2

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 3

Örgü Gül Zinciri Yapılışı 4

Örgü Gül Zinciri Yapılışı

Kaynak : https://www.bianzhirensheng.com/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler