Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Artık İplerden Paspas Yapımı

Harika bir çalışma hazırladık. Artık iplerden paspas modelleri. Ördüğümüz örgülerden kalan parça parça iplerle tasarım bir paspas yapıyoruz. Evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Artık iplerden paspas yapımı için her türlü ipi kullanacağız. Her türlü ipi değerlendireceğiz. Ponpon şeritler, püsküller, kot kumaşlardan ipler, penye ipler, halatlar. Aklınıza ne gelirse, elinizde hangi türden ip varsa bu paspasın içinde. Penye ip örgü modellerinden ipleriniz kaldıysa onlar, bebek örgü modellerinden ipleriniz kaldıysa onlar, halatlarla yaptığınız çalışmalarda ipleriniz kaldıysa onlar. Hepsini kullanacağız. Ve ortaya şahane bir paspas modelleri çıkacak. Bu keyifli çalışmayı çocuklarınızla birlikte de yapabilirsiniz. Parça kumaşlarınız varsa yine bu güzel paspas için kullanabilirsiniz. Artan ipleriniz ile puflarda örebilirsiniz. Artan iplerle puf yapımına güzel bir fikir paylaşmıştık daha önce. Dilerseniz inceleyebilirsiniz önceki yazılarımızdan. Daha fazla anlatımlı modele mimuu.comdan ulaşabilirsiniz. Hadi şimdi artık iplerden paspas yapımı detaylarına geçelim.

Tasarım Paspas Nasıl Yapılır?

Bir kenara attığınız, atıl olarak duran iplerinizle birazdan sizlerle paylaşacağımız fikirde olduğu gibi paspas modelleri yapabilirsiniz. Artık iplerden paspas yapımının detaylarını sizlerle paylaşacağız. Sizde hayal gücünüzü kullanarak harika modeller ortaya çıkartacaksınız. Çok orjinal bir kiliminiz, paspasınız olacak.

Önce paspasta kullanacağımız motifleri nasıl yaptığımızı resimli olarak görelim.

Artık İplerden Paspas Yapımı 3

Artık İplerden Paspas Yapımı 4

Artık İplerden Paspas Yapımı 5

Artık İplerden Paspas Yapımı 8

Paspasın yapılışı oldukça kolay. Kilim dokur gibi paspasımızı dokuyoruz. İstediğimiz sayıda motif yapıyor ve birbirine ekliyoruz. Dilerseniz altına çuval bezi yapıştırabilirsiniz. Şimdi paspasımızı yakından inceleyelim. Ben çok beğendim. Evimizin her köşesinde kullanabileceğimiz bir model.

Artık İplerden Paspas Yapımı 6

Artık İplerden Paspas Yapımı 9

Artık İplerden Paspas Yapımı 7

Artık İplerden Paspas Yapımı 1

Artık İplerden Paspas Yapımı 2

Artık İplerden Paspas Yapımı 10

Artık İplerden Paspas Yapımı 11

Artık İplerden Paspas Yapımı

Artık İplerden Paspas Yapımı 12

Kaynak : https://ladynweb.ru/kovrik-iz-bechevki-i-ostatkov-nitej.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler