Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Etek Modelleri Yapılışı

Bayan örgü etek modellerinden yepyeni bir örnek. Örgü etek modelleri yapılışını istediğiniz yaşa göre ve istediğiniz etek uzunluğuna göre örebilirsiniz. Örgü etek modelleri yapılışını sizlere şemalı olarak hazırladık. Çok hoş ve değişik bir model. Orjinal ismi tüy örgü etek. Alt kısımları tüy gibi durduğu için sanırım bu ismi almış. Örgü etek için merserize ipler, pamuklu ipler kullanabilirsiniz. İçine asar geçirerek yaz kış kullanabilirsiniz. Yazın tatilde, sahil kenarında da çok şık duracak bir model olacaktır. Örgü etek modellerinin boyutlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Örgü etek modelleri anlatımlı olarak şemalarda veriliyor. Eğer aklınıza takılan bir konu olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Elimizden geldiğince tüm konularda sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Örgü etek modelleri yapılışına, şemalarına geçelim.

Etek Nasıl Örülür?

Örgü etek modelleri yapılışı tığ işi ile ördüğümüz modeller arasında. Üst kısımda su taşı örneği kullanıyoruz. Su taşı örneğini havlu kenarlarında, şallarda, yeleklerde ve daha birçok örgüde kullanıyoruz. Oldukça basit. Aynı yere 3 trabzan, 3 zincir, 3 trabzan şeklinde yapılıyor. Beldeki zincir sayısını ayarlayarak küçük kızlarınıza, genç kızlarınıza da örebilirsiniz. Şimdi örneğin şemalarını inceleyelim.

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 7

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 6

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 4

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 5

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 3

Şemalar bu şekilde. Sık iğne, trabzan ve zincirlerden oluşuyor. Modelleri daha yakından incelediğinizde daha iyi anlayacaksınız. İstediğiniz renklerle örebilirsiniz. Siyah beyaz, yaz renklerinde cıvıl cıvıl, mavi tonlarında örebilirsiniz. Şimdi eteğimizin son halini görelim. Harika oldu. Hemen örmeye başlayabilirsiniz.

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 2

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 1

Örgü Etek Modelleri Yapılışı

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 9

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 8

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 10

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 11

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 12

Örgü Etek Modelleri Yapılışı 13

Kaynak : https://www.bianzhihui.com/t/8223

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler