Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası Pırpırlı Badem Modeli Yapımı

İğne oyası badem modellerinin hiç modası geçmiyor. Yeni yeni modeller üretilerek kendini ilk zamanki zarifliği ile yine gösteriyor. İğne oyası pırpırlı badem modeli yapımı çok beğeneceğiniz yazma ve havlularda severek kullanacağınız bir örnek. Alttaki fıstık sayılarını daha fazla yaparak daha büyük bademler yapabilir ve iğne oyası namaz örtülerinde kullanabilirsiniz. Namaz başörtüsü iğne oyası bademli çok güzel bir model. Tek renk iğne oyası yazma örnekleri olarak paylaştığımız model bademli örneklerden benim çok beğendiğim modeller arasında yer alıyor. Renkli yazmalara da uygulanabilir. Çok zarif sıra sıra duran bir örnek. Sıralı iğne oyası modellerini seviyor ve zarif modelleri arıyorsanız bu örneği deneyebilirsiniz.  Güzel ve yeni iğne oyalarının anlatımlarına devam edeceğiz. Şimdi iğne oyası pırpırlı badem modeli yapımına geçelim.

İğne Oyası Badem Çiçeği

Her renk ile havluda, yazmada, namaz örtüsünde çok şık duran bir model. Badem modeli, çilek modeli olarak geçiyor ismi. Modeli istediğiniz gibi değiştirerek kullanabilirsiniz. Yani yaprak yanına 1 tane yapabilirsiniz. Veya 2 yaprak arasına 1 tane ekleyebilirsiniz. Yada aynı köprü içine 2 tane badem oyası yapabilirsiniz. Üzerine iğne oyalarından farklı örneklerin uygulamasını da yapabilirsiniz. İğne oyası pırpırlı badem modeli yapımı çok güzel bir örnek ve birçok çeşitte kullanılabilecek bir örnek.

İğne Oyası Pırpırlı Badem Modeli Yapımı

İğne Oyası Pırpırlı Badem Modeli Yapımı 2

Model çok güzel duruyor. Nasıl yapıldığını merak ediyorsanız tek yapmanız gereken videoyu izlemek. Sonra istediğiniz yerde kullanmak. İşte iğne oyası pırpırlı badem modeli yapımının detayları. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler