Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kız Çocuk Örgü Hırka

Kızlar için çok güzel bir örgü hırka modeli tarifi hazırladık. Hemde yanında güzel bir bere modelleri tarifi ile. Bereyi ayrı olarak da örebilirsiniz. Bebek hırkalarında ilmek sayılarını ayarlayarak istediğiniz yaş için örebilirsiniz. Kız çocuk örgü hırka tarifi için farklı renklerde de ipler kullanabilirsiniz. Daha çok anlatımlı hırkamız var. Örgü hırka örnekleri anlatımlı modeller için bebe yünleri, pamuklu ipler kullanabilirsiniz. El örgüsü bebek hırka modelleri için daha fazla tarif için önceki yazılarımızı inceleyebilirsiniz. Şiş örgü modelleri ile hazırladığımız kız çocuk örgü hırka modellerinin tarifine geçelim. İpleri hazırlayın. Başlıyoruz.

Çocuk Örgü Hırka Modelleri ve Yapılışı

Şiş örgü modeli ile hem hırka hemde bere örüyoruz. Takım olarak. Ördüğünüz hırkalardan, battaniyelerden, yeleklerden kalan iplerle atkılar, şapkalar örebilirsiniz. Modelde iplik olarak aldemirpanda kürk ipten 3 yumak, düz ipler ise kartopu melange wol 2 yumak ve 6 mm şiş. Benzer ipleri kullanabilirsiniz bu hırka için. Örmek istediğiniz yaş grubu için ip miktarı değişecektir. Videodaki ölçüler 2 yaş için uygun olacaktır.

Kız Çocuk Örgü Hırka

Hırka ve şapka bittiğinde yukarıdaki gibi görünecek. 2 farklı ipi aynı anda kullanarak örüyoruz. Sakallı iplerle de bu hırkayı örebilirsiniz. Farklı olacaktır. Kız çocuk örgü hırka modelleri için farklı renkleri de kullanabilirsiniz. Pembe rengi çok severler kızlar. Ayrıntılı yapılışını izleyelim. Takıldığınız bir nokta olursa sorabilirsiniz. Şimdi önce hırkanın yapılışını izleyelim daha sonra şapka tarifine geçelim. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Kız Çocuk Örgü Hırka”
  1. Zuhal güven dedi ki:

    Merhaba kartopu malenge wol bulamıyorum da eş değer bi ip öneridir mısınız lutfen🙂

    1. Melek dedi ki:

      Merhaba aynı kalınlıkta farklı ipler kullanabilirsiniz. Ören bayan tango, kartopu gipsy, nako pure wool plus olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler