Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Modelleri Tarifleri

Dantel örgü süveter modellerinden muhteşem bir örnek. Şemalı anlatımlı bir tarif. Yine pamuklu ipler, merserize iplerle ördüğümüz bir örnek. Kız çocukları için, genç kızları için örülebilir, çok yakışacak bir örnek. Dantel süveter modeli yapılışı yaza damgasını vuracak bir örnek. İstediğiniz renklerle örebilirsiniz. Örgü modelleri tarifinde bildiğimiz örgülerden bir süveter hazırlıyoruz. Tığ işi örnekleri anlatımlı örnekte sevdiğiniz ipleri kullanabilirsiniz. Ve ipinize uygun tığlar kullanabilirsiniz. Tığ işi dantel bluzlar yazın çok şık duruyor. Sizde beğendiğiniz örnekleri kendiniz örebilirsiniz. Pamuklu dantel ipleri kullanabilirsiniz. Hazırsanız hemen örgü modelleri tariflerine geçelim.

Bayan Yazlık Örgü Modelleri

Genç kızlar için harika bir örnek hazırladık. Örgü modelleri tarifleri süveter modeli. Alt kısmı motifli üstü bütün örgülü bir model. El örgüsü yazlık bluz modelleri için sizde beğendiğiniz motifleri kullanabilirsiniz. Veya şemada anlattığımız modeli kullanabilirsiniz. Birkaç farklı tığ işi örneğin birleşiminden oluşuyor süveter.

Örgü Modelleri Tarifleri 4

Örgü Modelleri Tarifleri 5

Örgü Modelleri Tarifleri 6

Örgü Modelleri Tarifleri 7

Robalı örgü modellerinden diyebiliriz. Üst kısım için ayrı bir örnek, ara kısımda ayrı bir örnek ve en altta motifler. Zincir sayılarını örmek istediğiniz bedene göre yapabilirsiniz. Süveterin arka kısmında rahat giymek için küçük bir boşluk bırakıyoruz. Zincir ile ayarlıyoruz bu kısmı. Fotoğrafları gördüğünüzde daha iyi anlayacaksınız. Biraz karışık anlattım sanırım.

Hemen sizlere örgü modelleri tariflerinden süveter örneğinin bittiğinde nasıl göründüğünü göstermek istiyorum. İyi seyirler.

Örgü Modelleri Tarifleri 10

Örgü Modelleri Tarifleri 3

Örgü Modelleri Tarifleri 2

Örgü Modelleri Tarifleri

Örgü Modelleri Tarifleri 1

Örgü Modelleri Tarifleri 9

Örgü Modelleri Tarifleri 8

Kaynak : https://www.bianzhirensheng.com/

https://item.rakuten.co.jp/keito-zakka/tricot13-2/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler