Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çiçek Motifli Lif Yapılışı

Farklı versiyonunu geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık. Şimdi ufak farklılıklarla çiçek motifli lif yapılışını paylaşıyoruz. Kutu çiçek lif modelinden biraz farklı. Yine bu güzel modeli bebek battaniyesi modellerinde, uzun lif modellerinde kullanabilirsiniz. Yumuşacık. Gösterişli ve kullanışlı bir lif. Takım lif modelleri olarak da yapıp kullanabilirsiniz. Renklerde çok güzel olmuş. Sizlere yapacağınız lif örnekleri çalışmalarında fikir verecektir. Renkleri ile laleli kese lif yapılışı da çok güzel bir model. Balon lif modeli yapılışı da benim sevdiğim modellerden. Çocuklarınıza özel olarak örebilirsiniz. Eminim çok seveceklerdir. Örgü balon yapılışını farklı süslemelerde de kullanabilirsiniz. Bebek yeleği süsleme, battaniye süsleme, örgü süsleme sanatında kullanabilirsiniz. Gelelim şimdi yeni model lifimizin yapılışına.

Lif Örnekleri Yapılışı

En şık lifleri sizlerle paylaşmaya tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu ara hanımlar oldukça hamaratlar. O kadar güzel modeller  örülüyor ki çeyiz hazırlığına bohçaya koymak için mi yapsak günlük kullanmaya mı örsek bilemedim.
Şimdi son moda lif olarak size çiçek motifli lif yapılışı tarifini vereceğim. Modelimiz için iki renk lif ipi yeterli dilerseniz üçüncü rengi de dahil edip tomurcukları da değişik renk kullanarak örebilirsiniz. Tığımız yedi numara ama sizler elinizin ayarına uygun tığ ile örebilirsiniz. Dörde dört ebatta lifimizin boyu ideal ama küçültüp büyütebilirsiniz Beyaz ve pembe ile de oldukça şık olacağını düşündüğümüz bu model soft renklerle çok hoş oluyor. Motif yapımını öğrendiğinizde bu motiflerle çok şık bebek yelekleri örebilirsiniz. Fikir bizden uygulaması sizden. Ama öncelikle lifimizle başlayalım modelimizi örmeye.

motifli kutu lif modeli 1

motifli kutu lif modeli

Dilerseniz yapımını videolu anlatım ile kolaylıkla yapalım. Sizler için videomuzu hazırladık. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler