Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tığ İşi Patik Modelleri

Bebek patik modellerinden harika desenler ve yapılışları. Aynı tabanı kullanarak birbirinden güzel tığ işi bebek patik yapılışı modelleri yapabilirsiniz. Sizler için harika modeller hazırladık. Bebek patiklerinin en güzel örneklerini anlatımlı olarak gerek resimli, gerekse videolu olarak hazırlamaya çalışıyoruz. Sizlere bir seferde 35 ten fazla modelin yapılışını hazırladık. Bebek patik taban yapılışı şemasından üzerini istediğiniz gibi örebileceğiniz modellerin yapılışına kadar. Tığ ile örülen modeller bunlar. Sık iğne,trabzan ile yapılıyor. Yeni tığ işi patik modellerini kız ve erkek çocuklarınız için örebilirsiniz. Daha büyük tabanlar örerek kendiniz içinde yapabilirsiniz. Bebek patik yapılışlarını şemaları takip ederek örebilirsiniz. Önceki tariflerimizden de çok güzel modellerin yapılışına ulaşabilirsiniz. Şiş örgü ile tığ ile yapılmış birçok model var. Mesela erkek bebek smokin patik yapılışı çok güzel bir örnek. Converse patik yapılışını kız ve erkek çocuklarınız için örebilirsiniz. Gelelim şimdi birbirinden güzel tığ işi patik modellerine.

Bebek Patik Yapımı

Tığ işi patik modellenin en güzel örneklerini bir araya topladık. Tığ işi patik modelleri için en çok tercih edilen modellerdir. Çünkü hepimiz minik yavrularımızın ayakları üşümesin, sıcak ve yumuşak patikleri olsun istiyoruz. Rahat örgü patikler giydirmek istiyoruz. Birazdan taban ölçülerini vereceğiz. Üzerini hayal gücünüzü kullanarak istediğiniz desenlerin uygulamasını yapabilirsiniz.

Tığ İşi Patik Modelleri 25

Tığ İşi Patik Modelleri 33

Tığ İşi Patik Modelleri 35

Tığ İşi Patik Modelleri 36

Tığ İşi Patik Modelleri 34

Şemada aylara göre patik tabanını nasıl öreceğinizi gösteriyor. X ler sık iğne, daireler zincir, uzun çizgiler ise trabzan. T ye benzer sembol ise tekli trabzan anlamına geliyor. Şimdi 35 ten fazla olan bu modelleri hep birlikte inceleyelim. Sizde beğendiğiniz desenleri çocuklarınız için uygulayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.crochetisimo.com/2017/01/patron-gratis-suela-para-zapato-de-bebe.html

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Tığ İşi Patik Modelleri”
  1. LILIANA MABEL dedi ki:

    sorprenden dia a dia!!!hermoso todooo!!!

    1. Melek dedi ki:

      gracias

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler