Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Erkek Örgü Kazak

Örgü modellerinde size renk ve model açısından fikir verecek çok güzel bir galeri hazırladık. 50 den fazla şahane modeller. Her biri o kadar güzel ki hepsi özenle örülmüş. Çoğu bildiğiniz modellerden oluşmuş erkek örgü kazak modelleri. Saç örgülü örnekler var. Burgu modelleri, haraşo örgü modelleri, önden düğmeli modeller, şal yaka modelleri. Hırkalar, örgü ceket modelleri. Çok güzel modeller. Bu modellerin yapılışı yok. Ördüğünüz örgülerde sizlere fikir vermesi için paylaşımda bulunduk. Renk uyumları açısından, bir modelin örgüye uyarlandığında nasıl durduğunu sizlere fikir versin diye. Az önce sizlere el örgüsü erkek kazak modellerinin yapılışının olmadığını söylemiştik. Fakat kullanılan modellerin ayrı ayrı yapılışı mevcut. Sitemizden beğendiğiniz modellerin ayrı ayrı nasıl yapıldığına ulaşabilirsiniz. Mesela hasır örgü bebek battaniyesi yapılışı paylaşmıştık. Aynı modeli erkek kazak modeli olarak galeri içinde görebilirsiniz. Az sonra göreceğiniz modellerde saç örgü modelleri, burgu modelleri mevcut. Erkek örgü modellerine çok yakışıyor bu örnekler. Burgu örgü modeli nasıl yapılır daha önce videolu olarak paylaşmıştık. Örgülerinizde bu örnekleri kullanabilirsiniz. Erkek örgü kazak modellerini inceleme vakti.

Erkek Kazak Örgü Modelleri

50 den fazla modelin bir arada olduğu çok güzel bir galeri hazırladık. Sizlere yapacağınız örgü modellerinde fikir verecek çalışmalar. Erkek örgü kazak modellerinden oluşan bir galeri. Uzun hırkalar, kısa hırkalar, ceketler, bluzlar, kazaklar mevcut. Spor olarak örülmüş modeller de var klasiklerde. Griler , maviler, yeşiller, siyahlar… Çok güzel renkler var. İki renk, 3 renk ve tek renk olarak örülmüş modeller var. Şimdi bu modelleri inceleyelim. Ve örgülerimizde kullanalım.

Kaynak : https://tr.pinterest.com

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Erkek Örgü Kazak”
  1. Zelin dedi ki:

    El örgüsü erkek kazak modellerinden resim 17 ‘nin yapılış videosu varmı yada örneğin tarifini nasil bulabilirim benim için çok önemli yardımcı olabilirseniz sevinirim

    1. Melek dedi ki:

      Merhaba. Beğendiğiniz modelin resmi altına yorum yapabilir misiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler