Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2017 Erkek Çocuk Kazak Örnekleri

Model arayanlar için netten çok güzel örnekler derledik. Şahane modeller. Bu modellerin maalesef yapılışı yok. Aramızda örgüyü çok iyi bilen ve bizden model isteyen , resme bakarak örnek çıkartan birçok arkadaşımız var. Bebek örgü modellerinden örnek isteyen birçok takipçimiz oldu. Onları düşünerek çok güzel modelleri netten sizin için bir araya topladık. Ağırlıklı olarak galerideki modeller şiş örgü modelleri. Modellerin birçoğunun yapılışını sizlere ayrı ayrı nasıl yapıldığını vermiştik. Haroşa örgü modelini birçok örgünüzde kullanabilirsiniz. Galeride gördüğünüz modellerin ilmek sayıları artırarak uygun desenli olanları eşleriniz için de örebilirsiniz. Hem oğlunuza hem eşinize aynı desen ve renkte örgü kazak modelleri yaparak baba – oğul kombin modelleri yapmış olursunuz. Eminim çok sevinecek , mutlu olacaklardır.

Düz bir kazak örüp üzerini istediğiniz desenlerde örgü süsleme sanatı yapabilirsiniz. Nasıl yapılacağına dair birçok paylaşımda bulunmuştuk. Örgü üzerine ilmek işleme ile çok güzel modeller işleyebilirsiniz. Örgü aplike modelleri uygulaması da yapabilirsiniz. Arabalar, trenler, çiçekler , kardan adamlar, yıldızlar ekleyebilirsiniz.

Erkek Çocuk Kazak Örgü Modelleri

Burada tam 100 ün üzerinde kazak modeli var. Birçok rengin uygulamasını göreceksiniz. Acaba bu renk erkeğe olur mu diye düşünme derdine son. Morlar, turuncular, yeşiller , sarılar, kırmızılar… Her renge uygulama var. Saç örgü modelleri, burgu modelleri, pirinç örgü modellerinin uygulamasını göreceksiniz. Bütün olarak yapılışları yok . Ama ayrı ayrı modellerin paylaşımını yayınlamıştık. Aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.

Şimdi birbirinden güzel modelleri inceleyelim.

Kaynak : https://tr.pinterest.com/pin/435582595194606925/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler