Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Havlu Kenarı Modelleri Resimli

Uzun zamandır dantel havlu kenarı modelleri resimli olarak incelemiyordum. Bugün sizler için galeri hazırlarken inceleme fırsatım oldu. Çok güzel modeller varmış. Her biri özenle hazırlanmış 100 den fazla havlu kenarı modelleri. Havlu kenarlarında iğne oyası modellerini de çokça kullanıyoruz. İğne oyası havlu kenarı modellerine yazılarımızda sıkça videolu anlatımlı olarak yer verdik. Beğendiğiniz modelleri havlularınız için uygulayabilirsiniz. Ama dantel örnekleri bir ayrı ve modası hiç bir zaman geçmiyor. Havlu kenarları modelleri için dantel örnekleri her zaman tercih ediliyor. Dantel örneklerinden havlu kenarı paylaşımlarımız da oldu çoğu zaman. En güzel modelleri sizler için bulup araştırdık ve anlatımlı olarak yayınlamaya çalıştık. En çok sevilen örneklerimizden biri yonca örneği dantel havlu kenarı yapılışı. Çok güzel bir örnek. Havlu kenarı modelleri resimli ören herkese şans getirsin.

Galeride paylaşacağımız modellerin her birinin yapılışı bizde şuanda yok. Netten sizin için derlediğimiz modeller. Her biri çok güzel. Bazı modellerin yapılışları mevcut sitemizde. Önceki yazılarımızdan ulaşabilirsiniz. Havlu kenarlarında örnekleri göreceksiniz. İsterseniz düz dantellerinizi kumaş boyaları ile boyayarak çok daha şık , gösterişli hale dönüştürebilirsiniz. Galeride birkaç örnek mevcut. Galeride tığ işi havlu kenarı örnekleri mevcut. Sadece uç olarak yapılmış modeller var. Havlunun köşesine eklenmiş modeller var. Galerinin içinde bulunan fotoğraflar genellikle ağır modeller. Sizde beğendiğiniz modelleri havlularınız için, çeyizlik havlu kenarı modelleri için yapabilirsiniz.

Çeyizlik Havlu Kenarı Örnekleri Resimli

Her biri çok güzel. Örnek soran takipçilerimiz için model paylaşımında bulunduk. Bu modellerin hiç biri bize ait değildir. Hepsi netten alıntı resimlerdir. Ve dantel satışımız yoktur. Bu güzel modellerin her biri özenle hazırlanmış. Hepsini birlikte görelim.

Kaynak : https://www.pinterest.de

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Havlu Kenarı Modelleri Resimli”
  1. Vitória Velicka dedi ki:

    sou do Brasil e achei maravilhoso seu crochet…parabéns !

    1. Melek dedi ki:

      Obrigada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler