Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Merserize Tığ İşi Bluz Modelleri

Yazlık örgü modelleri ve yapılışları soran takipçilerimiz sizler için çok şık bir model yapılışı hazırladık. Merserize örgü bluz yaza uygun şekilde kısa kollu olarak hazırlandı. Dileyenler kollarını uzatabilirler. Yazlık kısa kollu birçok bluz modelinin yapılışını sizlere ayrıntılı olarak hazırladık. Oklava örgü modeli yazlık dantel bluz yapımı benim en sevdiğim örneklerden. Oklava ile 3 modelin yapılışını yaparak güzel bir bluz yapıyoruz. Kendinize yazlık olarak çok güzel örgü etek modelleri de yapabilirsiniz. İçine astar geçirerek kullanabilirsiniz. Renk renk beğendiğiniz örgü modellerinden oluşan bedeninize uygun örgü tığ işi , şiş örgü modellerinden oluşan çok şık etekler örebilirsiniz. Yazın tatile gittiğinizde pareo olarak da kullanabilirsiniz. Trabzan ve zincirlerle yazlık bohem bluz yapılışı da yapabilirsiniz. Aslında beğendiğiniz birçok tığ işi örgü modellerini, şiş örgü modellerini yazlık bluzlara, hırka modellerine, şal modellerine, örgü etek , örgü pantolon modellerine çevirebilirsiniz.

Tığ İşi Kısa Kollu Bluz Nasıl Örülür?

Şemalı anlatımlı şık bir bluz yapılışı daha. Her yaşa uygun olarak örebilirsiniz. Zincir sayısını istediğiniz yaş ölçülerinde örerek üzerine modeli kurarak yapabilirsiniz. Kolay ve gösterişli bir model. Şemaları vererek modelin yapılışına geçelim.

Bluzun kol boyunu , etek ucu boyunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Şemada daireler zinciri, uzun çizgiler trabzanı, x lar ise sık iğneyi temsil ediyor.

Merserize Tığ İşi Bluz Modelleri 21

Merserize Tığ İşi Bluz Modelleri 19

Merserize Tığ İşi Bluz Modelleri 22

Bluzun üst kısımları motiflerden oluşuyor. Alt kısımları ise badem örgü modeli yapımından oluşuyor. Şemayı uygularken aklınıza takılan bir nokta olursa sorabilirsiniz.

Kaynak : http://www.bianzhirensheng.com/a/21658.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler