Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Videolu, Bitmiş Örgüden İlmek Çıkarma

Örgüde ilmek çıkartmak için çeşitli teknikler vardır. Nasıl yaptığımız konusundaki karışıklıkları gidermek için en sevdiğimiz yöntemleri gösteren 4 video hazırladık. Biten örgüden ilmek çıkarma videoları. Yatak kenarlar boyunca ilmek çıkarmak, dikey bir bordur kenarı boyunca, dikey haraşo kenar boyunca, ters örgü kısmından ilmek çıkarma yöntemi. Örgüye nasıl başlanır , düz örgü nasıl örülür, ters örgü nasıl örülür daha önce videolu olarak göstermiştik. Şimdi biten örgülerimizden ilmekleri nasıl çıkartırız onu göreceğiz. Tüm şiş örgü modellerinizde kullanabilirsiniz bu teknikleri.

Yatay Kenar Boyunca İlmek Nasıl Çıkarılır?

Bu videoda dikiş boyunca kenardan ilmek çıkarma yöntemi nasıl yapılır onu göreceksiniz. Şişi önden arkaya doğru batırıp şişe ilmek alıp tekrar şişi kendimize doğru ilmek ile birlikte örerek yapıyoruz.

Dikey Kenar Boyunca İlmek Nasıl Çıkarılır?

Bu videoda dik kenardan nasıl ilmek çıkartırız onu göreceğiz. İlmek çıkartmayı ilk sıra ve 2. sıra arasına batarak yapıyoruz.

Haraşo Örgüde Kenardan İlmek Çıkarma Nasıl Yapılır?

Haraşo örgü modelleriniz de dik kenarlardan nasıl ilmek çıkartabiliriz onu göreceğiz. Dik kenarda ilk sıraya batarak ilmekleri çıkartıyoruz.

Örgünün Ters Yüzünden İlmek Nasıl Çıkarılır?

Ördüğümüz örgülerde ters yüzünden ilmek çıkarma işlemi yapmamız gerektiğinde bu tekniği kullanabiliriz. Örgünün ters yüzü bize bakacak şekilde elimize alıyoruz. Daha sonra ön yüzünden şişi kendimize doğru batırıyoruz. Ve ilmeği alıp örüyoruz.

Kaynak : https://www.purlsoho.com/create/picking-up-stitches/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler