Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Yuvarlak Dantel Yapımı

Sizlere çok beğeneceğiniz yeni yuvarlak danteller hazırladık. Bu modelin yapılışını çok aradım ama bulamadım. Ama yayınlamadan edemedim. Çok şık bir model. Örgüde çok iyi olup resme bakarak model çıkartan arkadaşlarımız var. Onlar bu modeli kolayca çıkartabilirler. İki renkli dantel örnekleri olarak yapılmış çok zarif bir model. Bu modelin şablonu ücretli olarak satılıyormuş. O yüzden yapılışını ücretsiz bulamadım. Ama tığ işi örgü modelleri yapılışları biliyorsanız ve daha önce örgüler ördüyseniz bu modeli resimden çıkartarak yapabilirsiniz. Ben tığ işi modelleri resimden bakarak çıkartıyorum. Ama şiş örgü biraz zor oluyor çıkartması. Model zor değil. Zincir , ve trabzanlardan oluşuyor. Yuvarlak dantel modelleri arayanlar için , kare motifli dantel örnekleri arayanlar için daha önce model paylaşımlarımız olmuştu. Çeyizlik dantel modelleri çok şahane örnekler. Yuvarlak dantel oda takımı modeli yapımı çok zarif bir model. Yatak odası dantel modelleri olarak da yapabilirsiniz. Dantel masa örtüsü modelleri yapabilirsiniz. Değişik danteller arayanlar üçgen motifle yuvarlak dantel yapılışı modelimizi inceleyip yapabilirler.

Danteller Örnekleri

Az önce de belirttiğim gibi bu modelin yapılışını bulamadım. Ücretli olarak satılıyor. Ama sizlere resmini paylaşmak istiyorum. Resim üzerinden bakarak model çıkartan birçok takipçimiz var. Resme bakarak yapabilirler. Pamuklu iplikle yapılmış şık bir örnek.

Yuvarlak Dantel Yapımı 1

Yuvarlak Dantel Yapımı 2

Yuvarlak Dantel Yapımı

Kaynak : http://byhaafner.blogspot.com.tr/2015/11/a-darling-doily.html?m=0

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Yuvarlak Dantel Yapımı”
  1. esin dedi ki:

    ornekleriniz bir harika hangisini yapmak icin karar vermek cok zor vidyolu anlatimli olsa cok daha harika olur başariniz daim olsun

    1. Melek dedi ki:

      Çok çok teşekkür ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler