Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Videolu, Kolay Şiş Örgü Hasır Modeli Yapılışı

Sizlere yine çok güzel örgü modeli hazırladık. Örgü bere modellerinde, örgü atkı modellerinde, örgü hırka modellerinde, örgü kazak modellerinde kullanacağınız çok şık bir model. Sizlere daha önce hazırladığımız modeller gibi. Kolay bir model. Çok seveceksiniz. 2 turun tekrarı ile oluşan bir model. Hırka ve kazak modellerinizde öreceğiniz güzel bir model haroşa örgü modeli. Daha önce resim olarak kullandığımız bir modeldi. Sizler tarafından çok istek alan bir model olmuştu. Yine çok aranan modellerden biride çeşitli isimlerde anılan örgü modeli. Kaynana öremez gelin giyemez, Çanakkale burgu örgü modeli yapılışı veya burgulu Çanakkale olarak geçen bir model.

Hasır Örgü Modeli Anlatımlı Yapılışı

1.tur : İlk ilmeği boş olarak diğer şişe alalım. Sol şişteki 2. ilmeği şişi takıp ilmek alalım. Ters olarak örelim. Aynı şekilde sol şişteki ilk ilmeği ters olarak örüp iki ilmeği birlikte şişten çıkartalım. Aynı işlemi sıra sonuna kadar tekrar edelim.

2.tur : Bu turda da ilk ilmeği boş olarak sağ şişe alalım. İkinci ilmeği de düz olarak örelim. Daha sonra sol şişteki ikinci ilmeği düz olarak örelim. Şişten çıkartmayalım. Sonra ilk ilmeği aynı şekilde düz olarak örüp şişten çıkartalım. Bu işlemi sıra sonuna kadar tekrar edelim.

Model bu iki turun tekrarından oluşuyor oldukça kolay bir model . Ve bir o kadar şık. Buyurun videoya.

Hasır Örgü Modeli Yapılışı Video

Benzer İçerikler
1 thoughts on “Videolu, Kolay Şiş Örgü Hasır Modeli Yapılışı”
  1. sukran toprak dedi ki:

    super

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler