Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Gonca Gül Lif Nasıl Örülür?

Lif modellerinden çok güzel bir örnek daha. Çeyiz kıskandıracak lif modellerinden. Güllü lif modelleri çeyizlere çok yakışıyor. Bugünde gonca gül lif nasıl örülür detaylarıyla öğreneceğiz. Bugüne kadar çeşit çeşit en güzel lif modellerinden bahsettik. Onlardan biri kabartmalı güllü lif örneği. Çok güzel 3 boyutlu lif modellerinden diyebiliriz. 3 renk kullanarak ördüğümüz çok güzel liflerden. Güllü lif yapımı anlatımlı model ise düz yıldız tekniği ile örülen sade lif modellerinden. Kullanışlı lifler arıyorsanız bu örneği örebilirsiniz. Tığ işi lif modelleri anlatımlı örnek ise simli iplerle tamamladığımız yine 3 boyutlu liflerden. Çeyizlerde mutlaka olmalı dediğimiz türden. Kırmızı gül lif modeli yapılışı da ilginizi çekecek modellerden. Şimdi onlar arasına yepyeni çok güzel bir örnek daha ekleyeceğiz. Gonca gül lif nasıl örülür öğrenmeye geçelim.

Gonca Gül Lif Nasıl Örülür?

Lif örneklerinden muhteşem bir örnek daha. Adım adım gonca gül lif nasıl örülür detaylarıyla öğreneceğiz. Tomurcuk güllü lif modelleri 3 renk kullanarak ördüğümüz örneklerden. Yapraklar için yeşil, ana renk olarak beyaz güller için ise kırmızı renk kullandık. Tabi gülleri istediğimiz renklerde örebiliriz. Yada beyaz gül örüp ana zemin rengi kırmızı veya farklı bir renk olarak örebiliriz.

Gonca Gül Lif Nasıl Örülür?

Güllü lif yukarıdaki gibi çok güzel görünüyor. Şimdi anlatıma geçelim. Baştan sona yapılışıyla gonca gül lif nasıl örülür öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler