Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tasarım Harikası İğne Oyası Yazma Örneği

Yazmalara çok yakışacak yepyeni iğne oyası yapılışı hazırladık. Türkçe videolu anlatımlı harika bir model. İstersek tek renk yazmalara iğne oyası istersek desenli yazmalara iğne oyası olarak yapabiliriz. Tasarım harikası iğne oyası yazma örneği yapılışını tüm detaylarıyla adım adım öğreneceğiz. Öncesinde benzer tarzda yapılan oyalara bakalım.

Bu paragrafta iğne oyası yazma modellerinden bahsedeceğiz. Herkes kim yaptı diye soracak. Sizde gururla kendim yaptım diyeceksiniz. Belki sipariş almaya başlayıp ev bütçesine katkıda bulunmaya başlayacaksınız. Yada zaten iğne oyası satışı yapıyorsunuz. Yeni modeller arıyorsunuz. O halde herkesi buraya bekliyoruz. Mesela iğne oyası güllü yazma örneği yapılışı ağır örneklerden. Yazmalara çok yakışacak. Çeyiz kıskandıran iğne oyalarından. İğne oyası yazma kenarı yapımı anlatımlı model ise orta tohum kısmında rokoko kullanarak yaptığımız 3 yapraklı çiçekli oyalardan biri. Ağır iğne oyaları arıyorsanız az önce bahsettiğimiz 2 modeli inceleyebilirsiniz. İğne oyası ayçiçeği yapılışı ise broş, yazmaya motif, küpe, kolye ucu gibi modellerde kullanabileceğimiz çok hoş bir motif.

3 Çiçekli Yeni İğne Oyası Örneği Yapılışı

Her renk yazmaya çok yakışacak bir örnek daha. 3 çiçeği yan yana kullanarak oluşturulan zarif iğne oyalarından. Bu güzel örneği iğne oyası dağlarla birlikte de kullanabilirsiniz. O şekilde hem yazmalarda hem de iğne oyası mutfak havlu kenarlarında çok güzel durur.

Tasarım Harikası İğne Oyası Yazma Örneği 1

Tasarım Harikası İğne Oyası Yazma Örneği 2

Tasarım Harikası İğne Oyası Yazma Örneği

Son olarak videoya geçiyoruz. Baştan sona anlatımıyla tasarım harikası iğne oyası yazma örneğini öğreniyoruz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler