Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kısa Örgü Ceket Yapılışı

Örgü modelleri ve yapılışlarında bugün unisex örgü hırka yapılışı hazırladık. Kadınlar için erkekler için örebiliriz. Yine ölçüleri ayarlayarak genç örgü hırka modelleri olarak örebiliriz. Eminim herkes çok beğenecek el örgü hırka modellerini giymeyi çok sevecek. Örgü hırka modellerinin boyunu daha uzun yapabilirsiniz. Kısa örgü ceket yapılışı için yine eğer elimizde yarım ipler, parça ipler varsa onları kullanabiliriz. Böylece onları da değerlendirmiş oluruz. Tığ işi hırka modeli birbiri ile uyumlu renklerle, zıt renklerle örüldüğünde çok güzel olacak. İlk olarak daha önce ördüğümüz hırkalardan bahsedelim.

Bu bölümü en güzel örgü hırka modellerinin yapılışına ayırdık. Dünyanın en güzel örgü modellerini birlikte öreceğiz. Mesela mercan örgü hırka yapılışı değişik tığ işi modellerin bir araya gelerek oluşturduğu hırkalardan. Parça kumaşlarla örgü iplerini birleştirerek tasarım hırkalar örebilirsiniz. Tıpkı parça kumaşla motifli hırka yapılışında olduğu gibi. Daha fazla modele önceki içeriklerden ulaşabilirsiniz. Şimdi kısa örgü ceket yapılışını öğrenme zamanı.

Örgü Ceket Yapımı Anlatımlı

Mor, sarı ve gri renklerle örülmüş en güzel ceketlerden biri. Tek renk veya batik iplerle de ceketi örebiliriz. Yakası, cepleri de cekete çok yakışmış. Ceketi biraz daha uzun örerek kullanabilirsiniz.

Kısa Örgü Ceket Yapılışı 1

Kısa Örgü Ceket Yapılışı 5

Kısa Örgü Ceket Yapılışı 4

Kısa Örgü Ceket Yapılışı 2

Kısa Örgü Ceket Yapılışı 3

Kısa Örgü Ceket Yapılışı

Çok güzel görünüyor değil mi. O halde hemen anlatıma geçelim. Kısa örgü ceket yapılışını öğrenelim.

Kaynak : https://www.instagram.com/p/C6ZDmpEouv1/?img_index=1

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler