Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Taylor Swift Örgü Elbise Yapılışı

Yine muhteşem bir elbisenin yapılışını hazırladık. Elbisenin orjinal fiyatı 159 dolar. ( Kaynak kısmındaki linkten orjinal elbiseye ulaşabilirsiniz.) Yaklaşık TL olarak 5200 civarı. Elbiseyi Taylor Swift giydiği anda mağazanın stoklarında tüm modeller bitmiş. Birçok kişi de aynı elbisenin tekrar gelmesi için bekleme listesine girmiş. Tabi biz daha ucuza mal ederek evde kendimiz örebiliriz. Turunucu, kahverengi, lila veya mavi ve krem rengi ipler kullanılarak örülmüş en güzel tığ işi örgü modellerinden. Bildiğimiz bir örnekle örülüyor. 3lü trabzan gruplarından. Bir çeşit hanım dilendi bey beğendi motiflerinden. Orjinal renklere bağlı kalarak elbiseyi örebilirsiniz. Yada sevdiğiniz renklerle örgü elbise modellerini örebilirsiniz. Evde kalan ipleri değerlendirmek içinde çok güzel bir model. Elbise günlük hayatta pek kullanıma uygun değil. Belki içine astar geçirerek kullanabiliriz. Yada bikini üstüne giyilen örgü modelleri olarak tercih edebilirsiniz. Tesettürlü bayanlar astarla kullanabilir. Havuzlarda, denizlerde kadınlara özel alanlarda kullanılabilir. Örgü pareo elbise yapılışı da günlük hayat için uygun değil. Fakat tatilde kullanılabilir.

Taylor Swift Örgü Elbise Yapılışı 25

Farklı elbise modelleri örmek isterseniz biraz onlardan bahsedelim. Örgü jile elbise modelleri yapılışı hazırlamıştık. Tek renk veya çok renkli olarak örülecek modellerden. V trabzanlar, kafeslerle örülen şık elbiselerden. Örgü elbise yapımı ünlü markalara taş çıkartacak örneklerden. Kıyafetlerinizi kalıp olarak kullanıp kendi bedeninize uygun elbiseler örebilirsiniz. Mango örgü elbise örneği yapılışı ise şişle örülen modellerden. Karnabahar örneği ile elbiseyi örmüştük. Bebek örgülerine de çok yakışıyor. Şimdi herkesin hemen örmek isteyeceği severek kullanacağı Taylor Swift örgü elbise yapılışına geçelim. Bu modeli bence örgü hırka modelleri olarak biz daha rahat kullanabiliriz.

Taylor Swift Elbisesi Nasıl Örülür?

Midi boyda örülmüş kolay bir model. Tabi elbisenin boyutlarını istediğimiz gibi ayarlayabiliriz. Diz boyunda, maxi boyda da örülebilir. Akrilik iplikle örülmüş fakat bence yaz için olduğundan pamuklu, merserize veya keten ipler tercih edilmeli. Örgü elbiselerin ise formunun bozulmaması için asmak yerine katlamalıyız. Taylor Swift örgü elbise modeli Avustralya markası VRG GRL imzası taşıyor. Uzun geniş kollara sahip midi boyda elbise. Kahverengi, krem, lila ve turuncu renklerle örülmüş. Sizlere birkaç video ile elbisenin yapılışını hazırladık. Beğendiğiniz videodan kendi bedeninize uygun olarak örebilirsiniz.

Taylor Swift Örgü Elbise Yapılışı 23

İlk olarak Taylor Swift giydiği elbiseye yakından bakalım.

Taylor Swift Örgü Elbise Yapılışı 22

Taylor Swift Örgü Elbise Yapılışı 20

Şimdi aynı elbisenin orjinalini görelim. Alan kişilerin kombinlerine ve farklı renklerine bakalım.

Son olarak videolara geçelim. İlk video yayında.

Sıra geldi 2. videoya.

Son olarak 3. videoyu izliyoruz.

Kaynak : https://www.vrggrl.com/products/myra-crochet-mini-dress-apricot

https://www.lavanguardia.com/magazine/moda/20240701/9772541/locura-vestido-crochet-taylor-swift-fans-ensenan-como-hacerlo-casa.html

https://www.instagram.com/p/C8mDa50R1cH/?img_index=1

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler