Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çoraptan Harry Potter Yapımı

Çoraptan oyuncak modelleriyle devam ediyoruz. Sırada çok beğeneceğimiz özellikle Harry Potter film serisini sevenler Harry Potter kitaplarını sevenler bu projeye bayılacakları bir bebek yapılışı hazırladık. Sırada çoraptan Harry Potter yapımı var. Tüm talimatları videoda bulacaksınız. Ve adımları takip ederek sizde kendinize Harry Potter bebekler yapacaksınız. Çoraptan oyuncak modelleri ve yapımı hakkında çok güzel içerikler paylaştık. Aslanlar, tavşanlar, kedicikler yaptık. Çoraptan maymun perde tutucu yaptık. Çoraptan kanguru yaptık. Mesela çoraptan kukla yapımı çocukların seveceği projeler arasında. Çoraptan oyuncak fil yapımı yine paylaştığımız projeler arasında. Daha fazlasına önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. Eğer farklı bir projeye göz atmak isterseniz Harry Potter örgü atkı yapılışına da göz atabilirsiniz. Şimdi çoraptan Harry Potter yapımını öğrenmeye geçelim.

Çoraptan Harry Potter Bebek Nasıl Yapılır?

Çoraptan bebek modelleri yapıyoruz. Harry Potter bebekleri sevdiğiniz arkadaşlarınıza hediye olarak da hazırlayabilirsiniz. Hazırlayacağım kendin yap projesini tamamlamak kolay ve eğlenceli olacak.

Çoraptan Harry Potter Yapımı

Siyah, sarı, kırmızı keçe. Ten rengi çorap. Elyaf, makas ve dikiş iğnesi ile bebeği yapmaya başlıyoruz. Elinde asası ile Harry Potter karşınızda. Eğer sizde bebeği yapmak isterseniz hemen altta bulunan videoya geçip çoraptan Harry Potter yapımını öğrenebilirsiniz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler