Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Kelebek Nasıl Yapılır?

Okul öncesi çocuklarımızla, ilkokul çağındaki çocuklarımızla birlikte yapacağımız güzel bir etkinlik hazırladık. Okul öncesi etkinliklerini evde rahatça yapabiliriz. Evde olan malzemeleri kullanarak uçuşan renk renk kelebekler yapacağız. Çocuklarımız hayal dünyasında kelebeklerini istedikleri gibi boyayacaklar. Okullarda sınıf içi etkinlikler olarak da yapabiliriz. Yeni etkinliğin yapılışına geçmeden önce yine kelebek ile ilgili yaptığımız etkinliklerden bahsedelim. İlk bahsedeceğimiz etkinlik kelebeğin yaşam döngüsü olacak. Kelebeğin yaşam döngüsü okul öncesi içeriğimizden detayları bulabilirsiniz. Bu etkinliği yaparken kelebeğin hayatından gelişiminden bahsedebiliriz. Kelebek etkinlik örnekleri iplerle, ahşap çubuklarla yaptığımız etkinliklerden. Şönil kelebek yüzük yapılışı ilginizi çekecek diğer projelerden. Çocuklarınızla birlikte sevimli yüzükler yapabilirsiniz. Tuvalet kağıdı rulosundan kelebek nasıl yapılır öğrenmeye geçiyoruz.

Okul Öncesi Kelebek Sanat Etkinliği

Tuvalet kağıdı rulolarından, ahşap mandaldan çok güzel etkinlik hazırladık. Renkli kelebekler yapıyoruz. Oyunlar oynuyoruz. Çiçeklerimize süs yapıyoruz. Kuru boyalarla, pastel boyalarla kartona çizdiğimiz kelebekleri boyuyoruz.

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Kelebek Nasıl Yapılır? 2

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Kelebek Nasıl Yapılır? 1

Tuvalet Kağıdı Rulosundan Kelebek Nasıl Yapılır?

Çok güzel duruyorlar değil mi. Baharı andırıyor. Renk renk mis kokan çiçekleri hatırlatıyor. Hazırsanız anlatıma geçelim. Tuvalet kağıdı rulosundan kelebek nasıl yapılır öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler