Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Renkli Sıralı Lif Modeli Yapılışı

Lif modellerinden yine çok güzel bir örneğin yapılışıyla devam ediyoruz. İstediğimiz boyutlarda öreceğimiz kolay lif modellerinden. Bu güzel modeli takım lif modelleri olarak da örebiliriz. Kese lif modelleri, uzun lif modelleri ve kare lif modelleri veya dikdörtgen lif modelleri takımın parçaları olabilir. Takım lif modelleri bohçalar için çeyizlik lif modelleri olarak da çok tercih ediliyor. Renkli sıralı lif modeli yapılışına geçmeden önce daha önce ördüğümüz çıtı pıtı çok beğeneceğimiz liflerden bahsedelim.

Bu paragrafta daha önce ördüğümüz liflerden bahsedeceğiz. Mesela kolay yeni renkli yuvarlak lif yapılışı az sonra paylaşacağımız modelin yuvarlak hali gibi. İstenilen boyutlarda tur sayıları artırılarak örülebilir. Mini çiçekli kare lif örneği bence bebek battaniyesi olarak da çok güzel olur. Kaz ayağı uzun lif yapılışı diğer parçaları da örülecek en güzel lif modellerinden. Daha fazlası için önceki içeriklere göz atabilirsiniz. Şimdi renkli sıralı lif modeli yapılışını öğrenmeye geçelim.

Sıralı Lif Modeli Nasıl Örülür?

Evde kalan iplerle, yeni iplerle öreceğimiz örmesi kolay duruşu olay liften bahsedeceğiz. Bu güzel modelle lif ipinden bebek battaniyesi olarak da çok güzel durur. Lif çıtı pıtı çok güzel duruyor. 3 lü fıstıklarla yapılmış mini çiçekleri andırıyor. Yeşil ve beyaz renklerle yonca görünümü de verebiliriz. Yonca lif örmüş oluruz.

Renkli Sıralı Lif Modeli Yapılışı 1

Renkli Sıralı Lif Modeli Yapılışı

Çok güzel görünüyor. Şimdi anlatımına geçelim ve renkli sıralı lif modeli yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler