Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu

Kanaviçe etamin örnekleriyle devam ediyoruz. Sırada çok beğeneceğimiz birçok çalışmada kullanacağımız kanaviçe etamin lale şablonu var. Birbirinden güzel kanaviçe lale şablonları hazırladık. Kanaviçe tablolar, kanaviçe masa örtüleri, kanaviçe peçeteler, kanaviçe mendiller, kanaviçeden kıyafet süslemeleri gibi birçok örnekte en güzel lale şablonlarını kullanabiliriz. Kanaviçeden bugüne kadar birbirinden güzel desenlerin şablonlarını paylaştık. Şablonların işlenmiş hallerini paylaştık. Seccadeler, çantalar, bohçalar hazırladık. Kanaviçe çiçek şablonlarına önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. Burada birkaç tanesinden bahsetmek istiyorum.

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 18

Bu paragrafta kanaviçe şablonlarından bahsedeceğiz. Geçtiğimiz günlerde kanaviçe kitap ayracı modelleri hazırlamıştık. Kendinize, kitap okumayı seven arkadaşlarınıza hediyelik fikirler olarak düşünebilirsiniz. Satış için şablonları kullanabilirsiniz. Etamin kumaşlar üzerine yapabileceğimiz gibi plastik kanvaslara da şablonları işleyebiliriz. Kanaviçe cami şablonları ile çok güzel tablolar hazırlayabiliriz. İslami kanaviçe şablonları da tabla yapacağımız en güzel modellerle dolu. Gelelim şimdi yeni şablonlara. Kanaviçe etamin lale şablonuna göz atalım.

Kanaviçe Lale Örnekleri

Kanaviçe lale modelleriyle çok güzel şablonlar hazırladık. Tabi aralarda işlenmiş modellerde mevcut. Bazı modellerin renk kodları varken bazı şablonlarda renk kodu yok. Olmayanlarda siz kendiniz belirleyebilirsiniz.

İlk olarak işlenmiş kanaviçe etamin lale şablonuna göz atalım.

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 53

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 39

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 38

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 22

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 35

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 24

Kanaviçe Etamin Lale Şablonu 21

Sıra geldi lale şablonlarını incelemeye.

Kaynak: https://gallery.ru/watch?ph=bI8i-h5vzg

https://gallery.ru/watch?ph=bI8i-hwHob#feature=topscroll

https://gallery.ru/watch?ph=bI8i-hwHo2#feature=topscroll

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler