Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İki Şişle Kolay Ajurlu Model

Ünlü markalarda gördüğümüz modelleri kendimiz örmeye başlıyoruz. Az sonra paylaşacağımız model Theory ye ait bir modelin yapılışını öğreneceğiz. Örgü süveter modelleri ve örgü etek modelleri olarak hazırlanmış. Orjinal fiyatı ise bir yerde 295 dolar ve 629 dolar olarak görünüyor. Tabi biz daha ucuza mal ederek bu güzel örneği çeşitli modellerin yapılışında kullanabiliriz. Örgü yelek modelleri, yazlık örgü modelleri, bebek örgü modelleri örebiliriz. Hem süveter ve etek olarak örüldüğünde de nasıl durduğunu göreceğiz. Bize fikir verecek modellerimizi oluşturmaya başlayacağız.

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 17

Bugüne kadar çok güzel ajurlu örgü modellerine değindik. Kolay modellerden, ağır modellerden, zor modellerden bahsettik. Ajurlu örgü modelleri anlatımlı model çok hoş çok güzel bir model. Annem kızım için aynı örnekle kız çocuk hırka modelleri örmüştü. Sizde kızlarınıza veya kendinize hırkalar örebilirsiniz. Ajurlu örgü hırka modelleri anlatımlı model yine kolay şiş örgü modellerinden. Sadece örneği örerken biraz dikkat etmek gerekiyor. Küçük bir püf noktası yer alıyor. Ajurlu örgü modeli yapılışı yine birçok modelde kullanılacak örneklerden. Daha fazlası için önceki içeriklerimizi inceleyebilirsiniz. Şimdi kolay ajurlu örgü modeli yapılışını öğrenelim.

İki Şişle Kolay Ajurlu Model Nasıl Örülür?

Hırka, yelek, şal, süveter gibi birçok modelin yapılışında kullanacağımız bir model. Yazlık örgü modellerinde de çok güzel duracak. Orjinal modellere en altta bulunan kaynak kısmından ulaşabilirsiniz. Model 2 ve katları ilmek sayısıyla oluşuyor. 6 tur tekrarıyla modeli tamamlıyoruz. 2 ve katları ile ilmek sayımızı ayarladıktan sonra +2 kenar ilmeği daha ekliyoruz.

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 12

Örneğin şeması yukarıdaki gibi. Model gözünüzü korkutmasın. Yabancı örgü modellerinden. Benim gibi dil bilmiyorsanız ellerini takip ederek örebilirsiniz. Kolay modellerden. Şimdi orjinal modelin görsellerini inceleyelim.

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 13

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 6

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 4

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 8

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 16

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 7

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 14

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 15

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 9

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 10

Kolay Ajurlu Örgü Modeli Yapılışı 11

Süveter, etek ve hırka olarak örülüşünü gördük. Hırkanın orjinal fiyatı ise 325 euro. Son olarak videoya geçiyoruz. Kolay ajurlu örgü modeli yapılışını öğreniyoruz.

Kaynak : https://dzen.ru/a/ZKME_nc4WwpwWXtp

https://www.dobled.es/es/mujer/4759-theory-shrunken-camp-shpolished.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler