Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kalın İple Kolay Süveter Örneği

Kalın iplerle 1 günde tamamlayacağımız örgü süveter modellerinden örnekler hazırladık. Aynı modeli canlı renklerle örüyoruz. Örnekleri birazdan inceleyeceğiz. İsterseniz kollarda hiç kesme işlemi yapmadan düşük kollu örgü süveter modelleri olarak örebilirsiniz. Yada her zaman kestiğiniz sayılarda kerese şiş örgü süveter modelini tamamlayabilirsiniz. Süveterin tam sayıları maalesef yok. Sadece burada şişe ilmek nasıl atılır, düz örgü nasıl örülür, ters örgü nasıl örülür ve pirinç örgü nasıl örülür anlatan videoları izleyeceksiniz. Süveterin yapılışında da ön kısımda pirinç örneği arkada ize düz örgü kullanılmış. Örgüye yeni başlayanlar da rahatlıkla örebilirler. Kalın ip ve kalın şiş kullanarak ördüğümüz için hırkayı da kısa sürede tamamlayabiliriz.

Kalın ip örgü modellerinden yeni bir örnekle devam ediyoruz. Önceki içeriklerimizde de kalın iplerle örülmüş birçok örgü modelleri ve yapılışlarını bulabilirsiniz. Burada bugün süveter modellerinden bahsedeceğiz. Mesela daha önce kolay bayan süveter modelleri anlatımlı model paylaşmıştık. V yakalı güzel bir model. Kesme işlemlerini ipin kalınlık durumuna göre oradaki gibi yapabilirsiniz. Haraşo örgü kolay süveter yapılışı yine çok hoşunuza gidecek modellerden. Son zamanların gözde modellerinden olacak bir diğer süveter ise meio süveter olacak. Yapılışına ise meio örgü süveter nasıl örülürden ulaşabilirsiniz. Hazırsanız çok beğeneceğiniz kalın iple kolay örgü süveter örneğinin detaylarına geçelim.

Kalın İple Renkli Süveter Örnekleri

Bu süveterin fiyatı 495 $. Ama biz daha ucuza mal ederek kendimiz örebiliriz. Kaynak kısmından orjinal içeriğe ulaşabilirsiniz. % 100 merinos yünü iplik kullanılmış. Kalın ipliklerden. Düz renklerde örebilirsiniz. Parça iplerle renk renk çizgili şekilde örebilirsiniz. Eteklerinizle, pantolonlarınızla, elbiselerinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Süveter için aşağıdaki kalınlıkta ipler kullanılmış.

 Kalın İple Kolay Süveter Örneği 13

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 16

Şimdi süveteri yakından inceleyelim.

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 1

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 2

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 3

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 5

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 6

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 7

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 8

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 4

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 10

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 12

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 11

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 9

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 13

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 18

Kalın İple Kolay Süveter Örneği 15

Şimdi sırasıyla kalın iple kolay örgü süveterinde kullanılan örneklerin yapılışını öğrenelim.

Kaynak : https://loopymango.com/products/easy-vest-merino

https://www.instagram.com/p/CghPtLiuaM8/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler