Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kenar Oyalı Örgü Hırka Yapılışı

Örgü hırka modelleri yapılışından muhteşem bir modelin anlatımını hazırladık. Kenar oyalı örgü hırka yapılışı. Büyükler için yakadan başlama örgü modellerinden. Bu yüzden zincir sayılarını ayarlayarak her beden her yaş için örebilirsiniz. Hırkamızın üst kısmında düz örnek kullanıyoruz. Burada 3lü trabzan gurupları, V trabzanlar, trabzanlar, tekli trabzanlar kullanabilirsiniz. Su taşı örneğini kullanabilirsiniz. Alt kısımda ise kenar oyası modelleri kullanıyoruz. Ajurlu kenar oyası modelleri düz örgülere hava katıyor. Tasarım modellere dönüştürüyor. Tığ işi kenar modelleri şemalı hazırlamıştık. Oradaki modelleri inceleyebilir uygun olanları hırkalarınızda kullanabilirsiniz. Tığla ajurlu hırka yapılışı için videoya geçelim ve detaylarıyla yapılışını öğrenelim.

Kenar Oyalı Hırka Nasıl Örülür?

Çok hoş çok zarif her beden için keyifle örülecek muhteşem bir hırka anlatımı hazırladık. Alize süperlana tığ ipi ile örülmüş bir hırka. Renk kodu 312. Tığ olarak ise 2.5 mm tığ tercih edilmiş. İlk olarak hırkamıza yakından bakalım.

Kenar Oyalı Örgü Hırka Yapılışı 1

Kenar Oyalı Örgü Hırka Yapılışı 3

Kenar Oyalı Örgü Hırka Yapılışı 4

Kenar Oyalı Örgü Hırka Yapılışı 2

Düz örgülerle, düz hırkalar, düz yelekler örüp küçük dokunuşlarla yepyeni modellere çevirebilirsiniz. Değişik kenar oyası modellerini örgülerinize uygulayabilirsiniz.

Kenar Oyalı Örgü Hırka Yapılışı

Hırkamız çok şık ve gösterişli. Son olarak videoya geçelim. Kenar oyalı örgü hırka yapılışını öğrenelim. İyi seyirler.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler