Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İster Yelek İster Şal Örün, Kolay Tığ İşi Örneği

Örgü modelleri ve yapılışlarından örgüye yeni başlayanların da profesyonel olanların da severek öreceği bir model yapılışı hazırladık. İster yelek ister şal örün kolay tığ işi örneği. Fıstıklı örgü modellerinden. Bu tekniği kullanarak dantel modelleri, tığ oyaları örmüştük. Şimdi örgü yelek modellerinde veya örgü şal modellerinde kullanacağımız bir model yapılışı hazırladık. Hatta bu modelden dantel runner modelleri de örebilirsiniz. Güzel olacaktır.

Biraz daha önce ördüğümüz fıstıklı örgülerden bahsedelim. Mesela fıstıklı zikzak örgü modeli yapılışı bebek battaniyesi veya hırka, yelek gibi çeşitli örgülerde kullanacağınız bir örnek. Fıstıklı kalp örgü modeli yapımını ise bebek örgülerinde kullanabilirsiniz. Bebek örgüleri dışında da farklı örgülerde de kullanabilirsiniz. Fıstıklı deniz kabuğu örgü modeli yapımı şallarda, yeleklerde, hırkalarda, çantalarda kullanılacak çok hoş bir model. Kağıt ipten çanta modellerinde kullanabilirsiniz.

Fıstıklı Kolay Tığ Modeli Yapılışı

Kolay ve çok şık duran bir model. Alize angora iplerle şal ve yeleklerde kullanabilirsiniz. Pamuklu iplerle keten iplerle yazlık örgülerde kullanabilirsiniz. Bluzlar,  kazaklar çok güzel olur. Simli iplerde örneğe çok yakışır. Yeşil tonlarında angora iple örülmüş haline bir göz atalım.

İster Yelek İster Şal Örün, Kolay Tığ İşi Örneği 1

İster Yelek İster Şal Örün, Kolay Tığ İşi Örneği 2

Şimdi dilediğimiz renk iple ister yelek ister şal örün kolay tığ işi örneğinin anlatımını izleyelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler