Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Adım Adım Baktüs Şal Yapılışı

Kuğu gibi zarif ve güzel. Adım adım baktüs şal yapılışı hazırladık. Tabi ölçülerini daha büyük geniş olarak örüp omuz şal modelleri olarak da örüp kullanabilirsiniz. Kolay örgü şal modellerinden ama o kadar güzel duruyor ki çeyizlik şal modelleri olarak çekinmeden örebilirsiniz. Hatta bu model simli alize iplerle, pullu iplerle çok güzel durur. Yine örgü şal modellerinin kenarını tıpkı modelde olduğu gibi aynı örnekle veya farklı örgü şal kenar modelleriyle, püsküllerle tamamlayabilirsiniz.

Örgü şal modellerinde genellikle özellikle çeyizlik olarak örüldüğünde ince alize ipler kullanılıyor. İnce bir ip olduğu için örgüler daha zarif oluyor. Bugüne kadar çok güzel şalların tariflerinden bahsettik. Rüzgar gülü örgü şal yapılışı motif motif duran ama bütün örülen örneklerden. Tomurcuk gül şal modeli yapılışı yine çok beğeneceğiniz modeller arasında yerini alacak. Alize üçgen şal yapımı için anlatıma geçelim. Şalın güzelliğine hep birlikte şahit olalım.

Alize İple Baktüs Şal Nasıl Örülür?

Zincir ve fıstıklarla örülmüş papatya gibi duran zarif şal modellerinden bir örnek var. Beyaz kuğu gibi. Hem örmesi kolay hem de duruşu çok şık. İlk olarak hemen modelin bitmiş haline göz atalım. Eminim çok beğeneceksiniz.

Adım Adım Baktüs Şal Yapılışı

Çok güzel değil mi. Şalın boyutları 160 x 70 cm civarında. Hemen iplerimizi tığımızı hazırlayıp video başına oturalım. Adım adım baktüs şal yapılışını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler