Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kolay Örgü Bluz Yapılışı

Yaz kış kullanacağımız şahane bir bluz yapılışı hazırladık. Yazın yazlık örgü modelleri olarak kullanabiliriz kışın örgü süveter modelleri olarak kullanabiliriz. Çok beğendim. Rengi modeli harika. Sizde örmek isterseniz tarifi yabancı örgü modelleri yapılışlarından. Tığ işi motif modelleri ve tığ işi örneklerle örülmüş muhteşem bir model. Motifteki renk uyumu ve motifte çok güzel. Dilerseniz motifi farklı örgülerinizde de kullanabilirsiniz. Örgü hırka modellerinde, bebek battaniyesinde, örgü yelek modellerinde kullanabilirsiniz. Kolay örgü bluz yapılışında kullandığımız motifi farklı örgülerimizde de kullanabiliriz. Ayrıca bluz olarak örerken sevdiğimiz tığ işi örnekleri veya şiş örgü örneklerini ekleyebiliriz. Şiş örgü ve tığ işi örgü ile birleştirdiğimiz birçok model var. Birbiri ile birlikte kullanılabilir tasarım örgüler oluşturulabilir.

Mimuu.com olarak hep yeni örgü modelleriyle sizleri buluşturmaya çalışıyoruz. Kimi videolu oluyor, kimi ayrıntılı anlatımlı, kimi ise şemalı oluyor. Bugün videolu bir tarif hazırladık. Yabancı olması gözünüzü korkutmasın örgünün dili hep aynı olduğu için benim gibi ellerini takip ederek örebilirsiniz. Ben dil bilmediğim için o şekilde yapıyorum. Yazlık örgü bluz modelleri anlatımlı örneklerde uygun olanları kışında kullanabilirsiniz. Mesela süveter olarak. Eminim çok şık duracaktır. Örgü kare bluz yapılışı örgü panço modelleri gibi kışın kullanılabilir. Veya örgü bluz modelleri ve yapılışları olarak yazın da kullanabilirsiniz.

Merserize Örgü Bluz Modelleri Anlatımlı

Bluzumuz için ana renk olarak saks mavisi kullanıyoruz. Daha sonra mor, turuncu ve yeşil renk kullanacağız. Bu renkler ayrı ayrı düşünüldüğünde bir araya gelmez gibi. Ama bluzumuzda bir araya geldiğinde çok güzel durduğunu görüyoruz. Kolay örgü bluz yapılışının etek ucunda ve yakasında motifleri kullanıyoruz.

Kolay Örgü Bluz Yapılışı 1

Çok güzel görünüyor değil mi. Üstelik örmesi de çok kolay. Gelin şimdi birlikte kolay örgü bluz yapılışının anlatımını izleyelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler