Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Hızlı İlerleyen Kolay Şiş Örgü Modeli

Şiş örgü örneklerinden hem hızlı ilerleyen hem de kolay bir modelin yapılışını hazırladık. Birçok çeşitte iple birçok örgü modelinde kullanabiliriz. Örgü yelek modellerinde, yazlık örgü modellerinde, bebek battaniyesinde, örgü şal modellerinde kullanabiliriz. El örgü hırka modellerinde kullanabiliriz. Hızlı ilerlediği için çabucak örgümüzü bitecektir. Şişle ördüğümüz örgü modelini önce az ilmekle başlayıp modeli iyice kavradıktan sonra asıl örgümüzün ilmek sayıları ile başlayabiliriz. Biraz ajurlu örgü modellerinden, kolay örgü modellerinden bahsedelim. Daha sonra yeni modelimizin yapılışına geçelim.

Kolay örgü şiş örneği anlatımlı modeli çeyizlik yelek modellerinde, anne yelek modellerinde kullanabilirsiniz. Yünlü ipler, alize ipler tercih edebilirsiniz. Örgüye yeni başlayanlar için kolay örgü modeli bildiğimiz çıtı pıtı örgü modellerinden. Pirinç örgü modeli. Her şeye çok yakışıyor. Şişle kolay örgü modelleri için hemen anlatıma geçelim. Bakalım hızlı ilerleyen kolay şiş örgü modeli nasıl örülüyormuş.

Şişle Kolay Örgü Modeli Nasıl Örülür?

Hem ajurlu hem şiş hem de çok kolay. Birçok örgü modelinde kullanacağımız şahane bir model. Birazdan yabancı örgü modellerinden olan örneği videolu olarak adım adım nasıl örüldüğünü öğreneceğiz. Sonrasında ise dilediğimiz modelimizi örerken hızlı ilerleyen kolay şiş örgü modelini kullanacağız.

Hızlı İlerleyen Kolay Şiş Örgü Modeli 1

Hızlı İlerleyen Kolay Şiş Örgü Modeli

Hızlı İlerleyen Kolay Şiş Örgü Modeli 2

Hızlı İlerleyen Kolay Şiş Örgü Modeli 3

Şişle ördüğümüz kolay modeli tamamladığımızda yukarıdaki gibi duracak. Bu modelle neler öreriz neler. Salaş örgü modellerine de yakışacak bir örnek. Hadi hazırsanız adım adım örneğimizin nasıl örüldüğünü izleyelim.

Kaynak : https://dzen.ru/a/ZBRED2cMX06m2-Xm?share_to=link&utm_referer=www.youtube.com

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler