Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgüye Yeni Başlayanlar için Çiçek Motifi Yapılışı

Örgüye yeni başlayanlar için ve tüm örgü severler için şahane bir motif yapılışı hazırladık. İki farklı şekilde eklenmiş haliyle motifin nasıl yapıldığını inceleyeceğiz. Ve birçok örgümüzde model olarak kullanacağız. Yazlık örgü modellerinde, dantel runner modellerinde, şal modellerinde kullanacağız. Kendimize örgü bluz modelleri, örgü yelek modelleri öreceğiz. Hem çiçek motifini hem eklenişini hem de bant dantel yapılışını öğreneceğiz. Dantel örneklerini birçok yerde kullanabileceğiz. Motifin nasıl yapıldığını inceledikten sonra nasıl örgülerde kullanabiliriz biraz düşünmek yeterli. Örgü severler, örgüye yeni başlayanlar için çiçek motifi yapılışı trabzanlarla yapılan kolay örgü modellerinden. Çiçekli kare motif yapılışıdantel masa örtüsü modellerinde, bohça kenarlarında da kullanabiliriz. Yada dantel havlu kenarı örneğinde kullanabiliriz. Sizce başka hangi modellerde hangi örgülerde kullanabiliriz. Fikirlerinizi bizlerle yorum kısmından paylaşmayı unutmayın. Ne kadar çok fikir o kadar üreticilik.

Kolay Tığ Motifleri

Çok güzel örgü askılı bluz modelleri örebiliriz. Mesela bant dantel kısmını askı olarak kullanabiliriz. Diğer motifle ise beden kısmını örebiliriz. Bu şekilde üstü örgü altı kumaş elbise modellerinde örgü roba modelleri olarak kullanabiliriz. Yazlık örgü modellerinde çok güzel duracak bir örnek.

Örgüye Yeni Başlayanlar için Çiçek Motifi Yapılışı

Örgüye Yeni Başlayanlar için Çiçek Motifi Yapılışı 1

Tığ işi motif modelleri anlatımlı 2 farklı örneğin yapılışını hazırladık. Aynı motifin tam hali ve yarım şekilde birbirine şerit halinde eklenmiş halini. Yukarıda ise nasıl durduğunu gördük. Her renk iple öreceğimiz örgüye yeni başlayanlar için çiçek motifi yapılışı ve tüm örgü severler için çiçek motifi yapılışını videodan öğrenelim. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler