Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı

Yazlık örgü modelleriyle devam ediyoruz. Sırada büyük küçük herkese kolaylıkla öreceğimiz ve severek kullanacağımız bir süveter tarifi var. Yazlık bluz modelleri olarak da öreceğimiz şahane bir örnek. Hatta kol eklemesi yaparak da yazlık örgü modellerinde kullanabiliriz. Bluzun üzerine, etek uçlarına püskül takarak veya takmadan da kullanabilirsiniz. Saçaklı örgü süveter yapılışı için merserize ipler, keten ipler, pamuklu ipler kullanabilirsiniz. Yaz için uygun ipler kullanmak doğru olacaktır. Terletmeyen, bakteri barındırmayan ipler kullanmak gerekir. Püsküllü örgü modellerinden bahsedecek olursak çok şık jile modelimiz var. Yapılışına ise örgü jile örneğinden detaylara ulaşabilirsiniz. Tığ işi yazlık örgülerden, motifli örgü modellerinden 2 farklı tariften bahsedeceğiz. 2 farklı modelde örgü yazlık bluz yapımı çok beğeneceğiniz 2 muhteşem bir model. Biri motifli, biri düz örgüyle örülmüş örgü büstiyer modellerinden. Şimdi ise yine çok beğeneceğimiz kısa sürede tamamlayacağımız püsküllü yazlık süveter yapılışından bahsedelim.

Püsküllü Süveter Nasıl Örülür?

Alt taraflarında motiflerimiz üst kısımda motifi tamamlayan 3 lü trabzan gruplarından örnek. Püsküllü yazlık süveter yapılışı kolay örgü modellerinden. Hanım dilendi bey beğendi motifinden çok şık çok sevilecek yazlık örgülerden.

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 12

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 13

Elbiseler üzerinde, tişörtler, atletler üzerinde kullanılacak, gömleklerle kullanılacak muhteşem bir model. Resimlerle adım adım süveter nasıl örülür inceleyelim.

Kolay ve oldukça şık bir model. Örgüye yeni başlayanlarda rahatlıkla örebilirler. Püsküllü yazlık süveter yapılışı videodan izleyelim. Kendimize, küçük kızlarımıza, genç kızlarımıza örelim.

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 18

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 5

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 3

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 2

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 4

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 19

Püsküllü Yazlık Süveter Yapılışı 20

 

Kaynak : https://www.knitcroaddict.com/simple-boho-style-crochet-crop-top-pattern-with-fringe/

https://www.ravelry.com/patterns/library/boho-crop-top-7

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler